Stikkordarkiv: vaskerom

Fliser på vaskerommet

CIMG3651

Vi syntes i grunn at vaskerommet så litt kjedelig ut. Her om dagen gikk derfor turen til Lillehammer for å hente fliser. Vi hadde plukket ut hva vi ville ha på forhånd, men valgte likevel noen andre da vi kom i butikken. 😉 Mørke grå på gulvet og «eggehvit-aktige» i dusjhjørnet.

CIMG3656

Det ble da noen pakker… 🙂 Veldig kjekt å få lånt varebil forresten.

Fortsett å lese Fliser på vaskerommet

Kjøkken i boks

For å komme i mål med kjøkken har det tatt ¾ år. Vi har hatt forespørsler inne både her og der. De fleste tegningene har etter hvert blitt veldig like. Det er noe vi har gjort bevist, for å få sammenlignet på pris. Helt til sist har Monter, Byggmakker og Ikea vært de vi har vurdert i mellom. Ikea falt ut etter at fronten vi hadde sett på ble tatt ut av sortimentet nå i høst. Vi hadde også et annet alternativ der, men etter diverse problemer med tegneprogram og greie priser andre steder, ble de valgt bort.

Byggmakker kom på banen igjen etter tips fra en venninne om at de hadde to nye serier, Fiorin og Cello. Cello var det helt klart rimeligste, men ble etter hvert valgt bort, blant annet på bakgrunn av mindre utvalg i deler.

Vi har stått igjen med Fiorin vs Monter. Begge frontene er liggende eikestruktrur. Kjøkkentegningene ble temmelig like, og forholdsvis enkelt å sammenligne tilbud. Både tilbudet fra Byggmakker og tilbudet fra monter er med ferdig monterte skrog, noe vi anser som en stor fordel fremfor blant annet Cello og Ikea. Vi skal nok få skrudd nok likevel! Etter en god del frem og tilbake har vi bestemt oss. Det blir kjøkken fra Byggmakker, Fiorin, celine lys eik. Valget har blitt tatt med hovedvekt på pris, men også utseende har spilt en stor rolle.

Dette blir mest sannsynlig det nye kjøkkenet vårt.

Fortsett å lese Kjøkken i boks