Stikkordarkiv: Tara

Fint med besøk… stort sett

Hei, lenge siden sist jeg stakk snuta borti pc’n og skrev et innlegg nå. Her skjer det stadig ting. I helgen har jeg hatt besøk av to viltre krabater. Hvor glad jeg var for det, kan diskuteres.

Fredagkveld stakk Tara (nabo’n) innom. Hun var alene hjemme, og trengte litt selskap. Hun er vel det man kaller rastløs. Jeg for min del setter pris på en tur, etterfulgt av rolige kvelder foran tv’n. Hun derimot setter nok mer pris på tur, etterfulgt av et party. Hun hadde mer energi enn vi som bor her til sammen (sier vel litt om oss også da).

Lørdag var det livat her. Per Kristian kom en tur på dagen og monterte noe lys på badet. Det ble veldig fint, men som den karen bråker!!!  Jeg tok meg en tur opp Berg Terrasse mens han var her, for å unngå den verste duringa.

CIMG2655
Se så fine spot’er… med dimming! 🙂

Fortsett å lese Fint med besøk… stort sett

Tara, vår nye nabo.

I flere måneder har vi hørt om denne fantastiske Engelsk Setter-valpen som snart skulle ankomme rett over gangen i Panoramaveien. Bente har besøkt oppdretteren hver helg og gjerne et par kvelder i uka og. Endelig er hun altså her og Neo (og vi andre) har selvfølgelig hilst på henne.

CIMG2273   CIMG2261

Kjempesøt liten jente full av energi. Neo drøyer nok et par måneder før han sier fra at han ikke liker å bli bokset i nesa. Hun er jo bare en liten valp enda. (og han var minst like plagsom selv…) 🙂

CIMG2285   CIMG2283

Ryktene skal ha det til at hun allerede har blitt med på tur til Knapphaugen. Det tok vel Neo 6 måneder for han orket å tenke på slik en langtur…