Stikkordarkiv: tak

Enda en helg…

Hui hvor det går, om to uker så sitter vi på flyet og koper. 🙂 Og så sitter vi der da, og sitter og sitter og sitter… Jeg har fått beskjed av legen om å drikke masse vann og å ”trimme” litt underveis, så jeg får hoppe opp og ned som det passer seg! Hihi.

Nå har snekkerne tatt påskeferie, makan til luksus! Vi andre har igjen tre dager før påskeferien 2008 kan gjøre sitt inntog. Det går fort da, tross alt!

CIMG2892 
Gå forsiktig…

Frem til nå har vi hatt ”gulv” i hele huset, slik at vi har kunnet gått fritt rundt og inspisert. I dag da vi åpnet døren, ble vi møtt av en slagmark. Det er lagt gulv i stuen og på vaskerommet. Kontoret har også gulv, men det er jo støpt, da. I andre etasje er det tett gulv på badet og litt rundt om kring ellers, men stort sett er alt helt åpent og nylig isolert. Isoleringsbilen var der denne uken. De sprøyter inn isolasjon, og da tettes det vist ekstra godt i kriker og kroker. Det blir bra, for både Neo og jeg er frysepinner, som liker å ha det godt og varmt rundt oss. Det er gjort samme prosedyre i ytterveggene tidligere, så jeg tror huset blir tett og varmt.

Fortsett å lese Enda en helg…

Tak, ledninger, rør……. organisert kaos!

Det er så absolutt på tide med en liten oppdatering på husfronten. Bilder er etterspurt og her kommer de. 🙂 Både snekkere og elektrikere har vært særdeles flittige og har de siste dagene også fått selskap av rørlegger.

CIMG2857  CIMG2869
Tak er allerede på plass i mange rom. Her er «kontor-boden» i 1. etg. og badet
oppe. Legg merke til at badeinnredningen er tegnet inn med sprittusj. 😉

Badeinnredningen blir forresten bestillt fra Kvik. Speilet er allerede handlet inn fordi det skal "bygges inn" i veggen. Valg av alle andre overflater i hele huset er gjort (til og med bestilt) og vi får en blanding av ferdigmalte plater og gips på veggene. Det blir kjempefint… lover.

CIMG2856
Mye datatrafikk skal hit og dit… og det meste
må en liten tur nedom "teknisk rom" i kjelleren.

Fortsett å lese Tak, ledninger, rør……. organisert kaos!

Vi har fått tak!

Vi har fått tak, i alle fall takstoler og noe platestyr oppå der igjen. Det er så tøft! Var ikke helt ferdige med hele taket da jeg var der for å ta noen bilder, men det er da utrolig fremgang likevel. Lurte meg bortom tomta en liten tur, etter å ha vært ute på et oppdrag. Det skjer virkelig ting, selv om det ikke var noe å se til snekkerne, men bilene deres stod der så antar de bare hadde en liten velfortjent pust i bakken.

CIMG2585

Spennende at de fikk huset litt under tak til jul, selv om det ikke er så mye tak som vi hadde sett for oss på vårparten.

Fortsett å lese Vi har fått tak!