Stikkordarkiv: syk

Sykdom

En uke med sykdom og kabaler i forhold til jobb og barnehagefravær er over. Stakkars lille Amelia har vært syk. Vi nevner, oppkast, diare, feber, snørr og hoste… Ja, og for ikke å glemme de hersens tennene… Nå håper jeg snart alle er fremme, i alle fall for denne gang. Vet det er noe som heter to år jeksler også :S Skrekk og gru 🙁

Med god hjelp av farmor, fleksible arbeidsgivere og delte dager har vi kommet oss ganske så helskinnet gjennom uka 🙂 Nå håper vi på en rolig helg (lover bra siden A sovnet klokka 17.30, men vi får se hvor lenge det varer…) 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

God helg 🙂

Sjukstuggun

Lille frøkna har vært litt uheldig på sykdomsfronten de siste ukene, men nå er hun endelig på bedringens veg. Hun var frisk igjen, trodde vi. Så etter noen dagers opphold ga vi noen skjeer med grøt igjen, det skulle vi ikke gjort for det kom opp igjen. Stakkars.

Etter å ha snakket med både lege og helsesøster er diagnosen satt til å vente noen dager til da hun enten reagerer på grøten fordi det har skjedd for mye for fort for magen, eller det er et virus som ikke helt vil slippe taket. Vi aner ikke og avventer noen dager før vi starter med ris/havre grøt istedenfor maisgrøt.

Kryss fingrene alle sammen!

Sykdom

Vi er heldige som har en frisk og rask unge, egentlig. Rett før jul ble hun likevel syk, forkjølelsen har inntatt Amelia sin nese. Etter en ukes tid med hosting tok vi kontakt med legen 22. Desember. Kontoret er stengt i julen, så vi synes det var greit å høre før stenging for sikkerhetsskyld. Beskjeden var å avvente og ta kontakt igjen om hun ble verre. På kvelden 22. la vi henne i sju tiden, en times tid etterpå våkner hun og hoster skrekkelig (det smeller og skraper i brystet). Hun hyler og hoster og hørtes rett og slett skrekklig hås ut. Vi bestemte oss for å ringe legevakten og etter litt frem og tilbake fikk vi lov til å komme ca 22.30. Amelia var da MYE bedre, men den snille legen antok noe med bihulene og anbefalte saltvannsnesedråper og antydet at hostingen kunne være falsk krupp. Temmelig beroliget reiste vi hjem. Rundt klokka to våknet vi av at Amelia gispet etter luft og hostet skrekkelig, igjen. Det var inn på badet med åpent vindu og så roet det seg ned, igjen. Hun sovnet på armen og vi la oss igjen. Klokka tre var det på’n igjen med samme prosedyre. Stakkars lille baby!

På dagen den 23. lå hun i vogna i hagestuen til mormor og sov, deilig tror jeg. I alle fall sov hun i drøye tre timer…  Litt redusert og fortsatt forkjølet snakket jeg med legen igjen, jeg er blitt en legeterrorist, og han antok også falsk krupp. Han forklarte at dette kom at et virus og vi fikk råd om kulde og fuktighet mot anfallene. Heldigvis har vi sluppet å praktisere rådene, da hun ikke har hatt flere anfall.

Nå er neseforkjølelsen så godt som borte og Amelia er fornøyd med at hun slipper den blåsnørrsugern. Den er EKKEL synes hun, mens vi synes den er effektiv! Med ondt skal ondt fordrives…

Fortsett å lese Sykdom

Sykepleier

Forrige uke var deilig. Mamma var syk. Hun sov i sengen hele dagen, egentlig hele uka. Og jeg fikk fri i fra jobb, eller jeg ble omplassert, min nye jobb var å være mamma sin trøst og fotvarmer! En slags sykepleier. Det var egentlig en veldig deilig jobb. Rolig og behagelig.

CIMG0550

Likevel kunne det nok blitt litt kjedelig i lengden, for når pappa kom hjem var det utrolig deilig å komme seg ut. Ikke for det, mamma «luftet» meg hun. Hun påstår det kalles å lufte i det hun går opp og henter avisen og går ned igjen. Jeg måtte gå i bånd og, fordi hun mente jeg ikke kunne styre meg overfor damene, og hun orket ikke noe tull som hun kaller det… Men det er klart jeg klarer å styre meg! Egentlig en liten gentleman jeg, er bare ikke alle som skjønner seg på det der.