Stikkordarkiv: Stig Anders

17. mai

Amelia sin første 17. Mai ble feiret på en ganske så tradisjonell måte. Vi fant oss en ny plass for å se barnetoget, vi endte opp i Storgata utenfor en av blomsterbutikkene. Siden vi byttet plass så fikk vi med oss barnetoget bare en gang, men vi fikk med oss barnehagetoget i tillegg, koselig!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi så på barnetoget sammen med Lars Erik, Lene, Ina, Lars Erik sine foreldre, mamma, Per Kristian, Stig Anders, Marthe, Maren og Ruben. Amelia synes barnehagetoget var mer en nok, og før skoletoget kom etter så sovnet hun. Hun sov igjennom hele skoletoget med masse russ, en fire fem korps og to hundre blåser og ikke minst mange fine skole/klasserop. Ingenting i veien med sovehjertet. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter toget gikk Maren, Ruben, Lars Erik, Lene, Ina og vi og kjøpte pizza. Ønsket var en pizzabit, men vi tok likegodt en hel pizza og den ble borte. 🙂 Deilig. Gode og mette så traff vi på Dan og Silje, og noen flere kjente ble det også hilst på. Det er veldig morsomt å være i byen en 17. Mai med strålende solskinn, glade og pynta mennesker, det er en egen god stemning.  Dessverre var det mange kjente vi ikke traff, men vi håper de hadde en like fin dag som oss. Vi sier på etterskudd GRATULERER MED NASJONALDAGEN!

Fortsett å lese 17. mai

Halsbånd

Jeg har et veldig fint blått halsbånd. Det er mykt og godt å ha på, men… Nå er det slutt på å bruke det. Halsbåndet er nemlig litt for stort… Og det er ikke noe stramming på det. Det har gått fint i vinter, men nå har det skjedd to uhell og da er det ingen bønn, jeg må gå i skinnbåndet. SKinnbåndet er ikke så fint, for det er jo så stramt i forhold.

CIMG1316

Det første uhellet skjedde da vi var og vasket bilen. Vi stod utenfor automaten og så på at den fikk dusja seg skikkelig, stakkars bil. Jeg liker ikke den automaten noe særlig, litt skeptisk til den, den og. Så da jeg synes den er tett nok ved oss (vi står tross alt bare 20 meter bak denne automaten, og den kommer tettere og tettere ved), setter jeg meg ned rister litt på hodet og vips! JEG ER FRI!

Fri midt i Hunndalen! Jeg tar meg en æresrunde! Deilig… Etter noen strenge, strenge «på plass» og «kom»-ordrer som jeg glatt ignorerer, jeg har jo ikke bånd(!) 🙂 , finner jeg meg en stolpe som lukter veldig godt, og vips er jeg i bånd igjen… Nå skal jeg si de er observante. Jeg forsøker å komme løs en tur til og, men den gang ei… Men moro så lenge det varte?!

Jeg som er så skeptisk, jeg liker å leve litt farlig innimellom, jeg liker bare å velge farene selv…

Da vi var og handlet maling med Stig Anders klarte jeg også å få meg en kort (og da mener jeg kort) æresrunde. Det var skikkelig nedtur, for jeg løp så kort før Stig Anders fikk tak i meg at jeg ikke rakk å tisse en gang før jeg var tilbake i buret i bilen… Tror rett og slett ikke det var verdt det. I alle fall ikke nå som jeg er fanget i det brune skinnbåndet isteden. Men… Jeg er lovet et nytt mykt og godt bånd, bare vi finner et som passer med justering!