Stikkordarkiv: sparkling

Sparkling, maling, parkett, lister og dører

Vi kjører på med en liten bildeoppdatering. Det skjer nemlig såpass mye i huset (og ellers i livet) om dagen at vi desverre ikke rekker å blogge om hver eneste ting. 🙂 Og så passer det jo bra med litt testing av det nye «bildevise-systemet» vi har lagt inn her. Si fra hvis det er helt håpløst.

Tips: Du kan bla til neste/forrige bilde med piltastene og lukke hele greia ved å trykke på X eller bare utenfor bildet et sted.

Flinke malere   TV-stua blir bra!
Våre supermalere sparklet først to runder…

 Vi gikk for lys grå.
… før det var tid for å finne fram malingen.

Fortsett å lese Sparkling, maling, parkett, lister og dører

That’s what friends are for…

Siden ingen av oss er spesielt «hendige», består vår egeninnsats på huset stort sett av maling. Vi skal male huset utvendig selv pluss litt småtteri inne. (Det skal nevnes at vi har lagt VELDIG mye egeninnsats i innhenting av tilbud på alle mulige innkjøp. Det har vi forhåpentligvis minst like mye igen for når regnskapet ferdigstilles…)

For noen uker siden stilte Maren og Ruben meget sporty opp og hjalp oss med å grunne litt. Dvs. de hjalp meg, for Silje har malingsforbud og fungerte veldig godt i rollen som motivator. Uansett, innsatsen var høy og resultatet ble veldig bra. Vi får se når vi rekker å male hele huset, men ikke bli overrasket om det innkalles til en kjempedugnad (eller to) en gang i høst. 🙂

CIMG3703

CIMG3701

Høyt henger de…
Her er Ruben i full gang. Det er kanskje bra at arbeidstilsynet ikke jobber så hardt i helgene…
Maren var helt klart den flinkeste maleren av oss og endte dermed opp med mye av pirkejobben
rundt vinduer etc.

Fortsett å lese That’s what friends are for…