Stikkordarkiv: snekker

Tiden går…

… og nå er det ikke lenge før vi kan flytte inn i ”huset”, som vi kaller det. Snart blir det hjemme, selv om leiligheten i Panoramavegen ikke er solgt enda. Kanskje blir vi eiendomsbaroner (eller var det gjeldsslaver???) og starter med utleie? Tiden vil vise.

noekkel

Nå er det allerede midten/slutten av juni og det er masse som står på programmet før vi kan skrive juli. I morgen får vi nøklene til ”huset” i ghettoen. Snekkerne er helt ferdige. Det er knyttet en god del spenning til rør/el-folk, de er langt fra ferdige slik jeg ser det, men jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg så mye erfaring med slike så vips er kanskje de ferdige også.

Fortsett å lese Tiden går…

Platting på gang

På baksiden av huset (ettermiddagssol-siden 🙂 ) blir det en liten platting fra garasjen og og bort til døra inn til vaskerommet. Snekkerne er godt i gang.

CIMG3724
(Legg merke til meget bra grunning.
Takk til Maren og Ruben for superhjelp!)

CIMG3725

Som en liten advarsel til morsom.no-lesere som kan å snekre… På sikt kan det hende vi ønsker å utvide plattingen rundt huset. Så er dere i hvert fall advart. 😉

Tak, ledninger, rør……. organisert kaos!

Det er så absolutt på tide med en liten oppdatering på husfronten. Bilder er etterspurt og her kommer de. 🙂 Både snekkere og elektrikere har vært særdeles flittige og har de siste dagene også fått selskap av rørlegger.

CIMG2857  CIMG2869
Tak er allerede på plass i mange rom. Her er «kontor-boden» i 1. etg. og badet
oppe. Legg merke til at badeinnredningen er tegnet inn med sprittusj. 😉

Badeinnredningen blir forresten bestillt fra Kvik. Speilet er allerede handlet inn fordi det skal "bygges inn" i veggen. Valg av alle andre overflater i hele huset er gjort (til og med bestilt) og vi får en blanding av ferdigmalte plater og gips på veggene. Det blir kjempefint… lover.

CIMG2856
Mye datatrafikk skal hit og dit… og det meste
må en liten tur nedom "teknisk rom" i kjelleren.

Fortsett å lese Tak, ledninger, rør……. organisert kaos!

Bedre sent enn aldri…

Husbyggerne har vært dårlige på bloggfronten den siste tiden. Heldigvis gjelder det bare bloggerne og ikke snekkerne. Snekkerne jobber nemlig for fullt, så det går fremover med stormskritt, enn så lenge. Vi frykter det kan komme tregere tider… hehe.

CIMG2637  CIMG2650

Vi har hatt et nytt møte med elektrikeren. Forhåpentligvis får vi nok stikkontakter på rett vegg og lyspunkter i taket der vi trenger lys. Det er ikke så lett å se for seg alt enda, men det blir helt sikkert bra, og vi gleder oss.

Fortsett å lese Bedre sent enn aldri…