Stikkordarkiv: snø

Hoppe, sa gåsa!

Nytt videoklipp! Vi har vel skrevet før at Neo er glad i å være på tur. Det er han i høyeste grad enda og. I tillegg er han også veldig glad i snø. Og når disse to tingene kombineres blir det veldig bra…

Silje mener han kan se ut som en kenguru til tider.

Videoen ble tatt opp i november 2006.

Snø, snø og atter snø!

Snø er gøy! Endelig så kom den, jeg har ventet lenge nå. Hadde nesten helt glemt at den fantes og hvor gøy det er med snø. For min del ser jeg bare fordeler med denne snøen, det er kun en minus og det er at det henger seg fast i potene mine. Blir skikkelig kladder noen ganger. For å unngå det må hårene på labbene klippes, men det er jo så ekkelt..

En av de beste fordelene med snø er at jeg slipper å dusje! Jeg kan få gå rett inn etter tur. Det er supert! For å ligge våt på badet og vente på at noen åpner døren igjen, det er utrolig kjedelig. Nesten litt uverdig mener jeg.

Det jeg liker med snøen er mye. Det er gøy med puddersnø. Da kan jeg hoppe og løpe nesten som vanlig. Kramsnø er ikke så gøy og løpe i, men snøballer er veldig morsomt.

Noen ganger så kaster mamma og pappa godbiter ut i snøen, og det er morsomt! Da kan jeg hoppe uti, og så bare begynne å snuse. Noen ganger finner jeg de lett, mens andre ganger gir jeg nesten tapt.

Ellers er jeg lovet noe som heter skitur snart. Vet ikke helt hva det er, men siden det innebærer ordet tur, så har jeg tro på at det er bra. Når vi endelig har kommet oss ut, lover jeg å informere dere om hvordan det gikk.

Voff voff!

Tur

Neo er glad i å gå på tur. Stort sett så går vi bare rundt om kring i nabolaget her. Vi er veldig heldige og bor på toppen av et stort boligfelt, ovenfor oss er det masse skog. Jippi! Av og til går vi bare rundt i gatene ved oss. Det har vi måttet gjøre en del av i vinter, fordi det har vært så altfor masse snø i skogen. Ingen stier eller veier som har vært brøytet. Nå er det jo endelig klart for å gå i skogen igjen. Det er fint. Da hender det vi bryter båndtvangen litt. Da blir Neo overlykkelig og løper frem og tilbake som han vil selv. Han er litt skeptisk og går ikke så langt unna oss og kommer tilbake om vi roper på han. (fordi han vet at når hånda er i lomma kan det vanke noe godt på han, så hehe…)

2006_tur.jpg

 

Går vi tur på kvelden er vi veldig fornuftige alle sammen, vi bruker refleksvester! Ikke alle ser like fine ut, men Neo ser i alle fall proff ut 😉 Han er ikke sånn overseg begeistret for den vesten, men vet jo at det som kommer etter at vesten er på er veldig bra, derfor blir han litt vimsete når han ser den. Kan godt gjemme seg litt, enten ved sofaen eller på dørstokken.. Alt ettersom.

Han har ikke lært seg at betydningen av ordet tur, enda. Han skjønner likevel hva som skal skje når noen tar på seg jakke, sko eller forbereder seg på å gå ut. Han er klar!