Stikkordarkiv: Silje

17. mai

Amelia sin første 17. Mai ble feiret på en ganske så tradisjonell måte. Vi fant oss en ny plass for å se barnetoget, vi endte opp i Storgata utenfor en av blomsterbutikkene. Siden vi byttet plass så fikk vi med oss barnetoget bare en gang, men vi fikk med oss barnehagetoget i tillegg, koselig!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi så på barnetoget sammen med Lars Erik, Lene, Ina, Lars Erik sine foreldre, mamma, Per Kristian, Stig Anders, Marthe, Maren og Ruben. Amelia synes barnehagetoget var mer en nok, og før skoletoget kom etter så sovnet hun. Hun sov igjennom hele skoletoget med masse russ, en fire fem korps og to hundre blåser og ikke minst mange fine skole/klasserop. Ingenting i veien med sovehjertet. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter toget gikk Maren, Ruben, Lars Erik, Lene, Ina og vi og kjøpte pizza. Ønsket var en pizzabit, men vi tok likegodt en hel pizza og den ble borte. 🙂 Deilig. Gode og mette så traff vi på Dan og Silje, og noen flere kjente ble det også hilst på. Det er veldig morsomt å være i byen en 17. Mai med strålende solskinn, glade og pynta mennesker, det er en egen god stemning.  Dessverre var det mange kjente vi ikke traff, men vi håper de hadde en like fin dag som oss. Vi sier på etterskudd GRATULERER MED NASJONALDAGEN!

Fortsett å lese 17. mai

Safting

I fjor var Elin Ø. og jeg i hagen i Trondhjemsvegen 30a og plukket rips og solbær før gravemannen tok buskene. Elin var flink og kokte gele i fjor, mens jeg frøs bærene. Vi har kost oss med noen  desserter og noe har blitt kakepynt, men det var fortsatt noen poser igjen i fryseren. I år var det ingen busker i ”hagen” her, og det så lenge mørkt ut for bærplukkingen. Heldigvis for oss fikk vi lov til å plukke alt vi orket i Åslendet. Elin, Amelia og jeg reiste opp en formiddag og plukket med oss en 20-30 liter bær i løpet av null og niks. Store flotte bær!

Siden jeg ikke var flink nok til å ta opp de fryste bærene i vinter som var bestemte jeg meg for å sylte litt i år. På grunn av sen innhøsting var ikke gele helt aktuelt, men jeg har laget saft! Snille farmoren min har donert sin saftkoker til meg. Dersom hun trenger den skal hun selvsagt få lov til å låne den igjen! 😉

Drypp, drypp, drypp, drypp...

Saftkoker er en genial ting og vi har nå mange flasker ripssaft. 🙂

06.07.08

Da var vi endelig i hus, i alle fall er mye i hus. For tre dager siden sov vi her (i huset) for første gang, og vi synes datoen må være perfekt! 06.07.08, kunne vi bare sagt kl. 09.10 også, men vi var her kanskje da også, så dette ble kult! Tusen takk til alle gode flyttesjauere, (ingen nevnt, ingen glemt) uten dere hadde vi ikke kommet i mål.

Jeg sitter nå godt plassert på min nye ”sjeselong” og ser ut over vår rene pene stue. Til og med noen flotte blomster har tatt turen inn hit! Wow! Dette ble bra! Tusen takk igjen, tenk å få hjelp til å vaske og bære alt mulig, og så til og med få blomster av sjauerene når de kommer på besøk, egentlig vi som skulle kjøpt blomster til alle sammen.

Mangler bare ei god bok...    

Litt småplukk gjenstår før vi kan legge oss helt til rette. Det blir praktisk å få vaskemaskin og ventilator, og så gleder jeg meg enormt til isbitene er klare fra fryseren! I løpet av uken tror jeg nok dette er helt realistisk. Klart, litt jobb med utpakking av pappesker gjenstår også, men pytt, tviler på at tingene går noe sted før vi tar tak…  Heldigvis ingen hast!

Badeinnredning på en-to-tr…..tjuetre

Samtidig med at kjøkkenet har kommet opp, har vi prøvd oss på å skru sammen badeinnredningen fra Kvik. Her snakker vi skikkelig flatpakke (dritt). Det betyr halv-kryptiske tegninger som kan forstås på flere måter, kronglete deler som kun passer delvis sammen og ikke minst en haug med deler til overs når vi er ferdige.

Mange pakker.   En god start.

Første høyskap i boks.   To skap igjen...

Fortsett å lese Badeinnredning på en-to-tr…..tjuetre

Med fokus på dørhåndtak

Vi har jo vist fram den nye utgangsdøra vår før her på bloggen. Vi er ikke noe stolte av den altså. Ikke i det hele tatt… Her kommer den derfor en gang til: 😉

Grått er veldig in i år... Tror jeg.    Er det ikke fint?

Noe er likevel nytt. Jepp, vi har investert i nytt dørhåndtak. Det gamle var av samme type som vi har på dørene inne og satt bare på midlertidig. Nå skal det sies at det nye håndtaket også er beregnet på innendørsbruk. Men det går nok like rundt .. (i hvert fall opp og ned) og håndtaket er kjempetøft. Så det så!

Fortsett å lese Med fokus på dørhåndtak

Åpent hus!

I forbindelse med vår ekteskapsinngåelse i Miami den 04.04.2008, har vi fått (en del) hint om at flere ønsker å se bilder og kanskje snakke litt om den flotte turen vår. Det ble også tatt noen fine bilder som vi har lyst til å vise frem. Kristian, Lene og ungene kommer selvfølgelig.

hjerter-ringer

Vi har derfor lyst til å invitere alle som vil til et litt kombinert selskap i:

PANORAMAVEGEN 21A, 04.05.2008.

Dette blir avskjedsselskapet i Panoramavegen 21A, en enkel feiring av 50% av brudefolket sine bursdager og ikke minst en markering av bryllupet.

Vi serverer kaffe og kake fra ca 15.00 – ca. 19.00. Kom innom et kvarter eller fire timer… Av hensyn til mengder og slikt, ønsker vi likevel en liten tilbakemelding på hvem som kommer. (Kommentar her, sms, telefon,  eller ganske enkelt en vanlig samtale(!). Alt er tillatt. 🙂 )

Velkomne skal dere være!

Hilsen:
Silje Anette Amlien Enger
Øyvind Enger
Lene Mari Molund Lervold
og Kristian Lervold

(og Neo…)