Stikkordarkiv: sau

Høsten har kommet!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, har hatt det så travelt med andre ting! Tiden flyr av sted. De to siste helgene har jeg vært sauehund! Det er spennende! Jeg trenger litt opplæring i å finne sauene, men når jeg endelig finner ut at de er funnet, da er jeg klar til å jage de… Med andre ord, jeg er kanskje ikke helt komfortabel med sauehundbegrepet. Men, jeg har hatt tre – fire deilige dager i skogen på Hågår. Fri som fuglen! Fantastisk!!! (dessuten ønsker jeg å presisere at jeg er jo ingen sauehund, med en Nova Scotia Duck Tolling Retriver, men ups… jeg foretrekker betegnelsen selvstendig…)

I år var vi ikke med den første helgen på jakt etter sau, men vi har stilt opp på jakt etter unnasluntrerne, og det har gitt god uttelling for nå er alle på plass! De siste sauene kom inn på onsdag, er den siste meldingen vi har fått. Så nå er det bare å holde seg unna skogen, til de er ferdige med å fange Erik Elg.

Ut på tur... aldri sur!

Fortsett å lese Høsten har kommet!

SAUESANKING

To helger i september har vi vært sauefangere! Den ene helgen, nr. 2, da fant vi rett og slett ingen sauer! Vi var kun med på lørdagen, for søndagen var Silje syk. Første helgen, da fant vi mange. Det er helt fantastisk trim, for alle sammen!

CIMG0566

Lørdagen begynte vi med å gå i ti tiden, og vi var inne igjen i seks sju tiden. Eja og Neo var ganske slitne begge to, da vi kom inn igjen. Men de var ikke de eneste, og om de var mest slitne er også et godt spørsmål.. Vi var en sliten gjeng.

Neo synes sauer er kule, men han er ikke noen sauefinner. Han skremmer de nok mest, men en god erfaring, det var det!

Hyttetur på Hafjell

Midt i juli reiste vi en helg på hytta. Det var kjempekoselig. Vi var der ifra torsdag kveld til søndag kveld. Da måtte vi hjem for å se finalen i fotball VM.

CIMG0174 CIMG0175

På fredag gikk vi en ganske lang tur på fjellet. Vi kjørte til et badevann et stykke fra Pellestova. Derifra gikk vi opp på fjellet. Vi koste oss veldig. Det blåste litt, så det var ikke for varmt. Noen badeplasser for hund fant vi og. Har til og med film av at Neo plasker.

Rundt hytta går det noen sauer rett som det er. Neo er ikke skvetten av seg (vel…) og ville gjerne hilse litt på en av de. Det gikk overraskende bra. Tror faktisk de kysset.

CIMG0190

Lørdag skulle Kristian, Lene, Amanda og Preben til Hunderfossen. Da var vi så heldige at vi fikk besøk av Oliver imens de var der. Vi reiste opp til Ilsetra og parkerte der, og så gikk vi på tur i fjellet, igjen. Det var så koselig. Vi gikk til Hafjelltoppen og rundt om kring, og tilbake til Pellestova og så Ilsetra. Veldig fin tur. Oliver og Neo løp nok litt ekstra, og de fikk også badet, i et delikat myrvann.

CIMG0212 CIMG0199

CIMG0218 CIMG0240

Jada, ble litt mange bilder… Men alle er fine og det er jo frivillig å trykke på de. 🙂