Stikkordarkiv: refleksvest

TUR

Ut på tur aldri sur! Oki, jeg skjønner ikke helt hva de sier, men jeg skjønner hva som skal skje. Noen ganger reiser en av de uten meg, det er litt bittert. Andre ganger tror jeg vi skal ut å gå, men så skal vi kjøre bil isteden. Det gjør ikke noe, for buret mitt er så flott! Det er så deilig å ligge der i fred å ro, på den fine ullmatten min. Hopper med glede inn i bilen jeg!

Neo i bur i bilen

Men andre ganger, da skal vi ut på spasertur! Det er morsomt. Før vi går ut nå må jeg ha på refleksvest. Den er ikke sånn veldig morsom, men siden det betyr ut på tur, er jeg litt usikker på hvordan jeg skal oppføre meg. Skal jeg velge å gjemme meg for vesten, eller skal jeg bare forte meg å få det over? Stort sett så velger jeg en blanding, legger meg helt rolig enten ved sofaen eller på dørstokken. Og så setter de på vesten, og gleden kan slippes løs! Jeg løper litt rundt, virrer mellom verandadøren og utgangsdøren, for hvem vet hvilken dør vi skal gå ut? For å være på den sikre siden virrer jeg frem og tilbake og gjerne oppom gjestesengen en tur. Sånn for sikkerhetsskyld.

CIMG0736

Men unnskyld meg, hvor lang tid går det an å bruke på å ta på seg uteklær? Jeg skjønner det virkelig ikke. Jeg kan jo ligge en evighet ute i gangen eller trappen, før de i det hele tatt kommer etter. I tillegg har jeg hatt tid til å løpe litt inne først? Jammen er jeg glad jeg slipper det der med å finne noe å ha på meg.

Underveis på tur går jeg ofte løs. Det er gøy! Og noen ganger, dersom jeg ikke får gått løs, da løper pappa og jeg litt frem og tilbake. Det er morsomt det og, selv om han er litt treg. Hehe

Kort fortalt, tur er supert!

Tur

Neo er glad i å gå på tur. Stort sett så går vi bare rundt om kring i nabolaget her. Vi er veldig heldige og bor på toppen av et stort boligfelt, ovenfor oss er det masse skog. Jippi! Av og til går vi bare rundt i gatene ved oss. Det har vi måttet gjøre en del av i vinter, fordi det har vært så altfor masse snø i skogen. Ingen stier eller veier som har vært brøytet. Nå er det jo endelig klart for å gå i skogen igjen. Det er fint. Da hender det vi bryter båndtvangen litt. Da blir Neo overlykkelig og løper frem og tilbake som han vil selv. Han er litt skeptisk og går ikke så langt unna oss og kommer tilbake om vi roper på han. (fordi han vet at når hånda er i lomma kan det vanke noe godt på han, så hehe…)

2006_tur.jpg

 

Går vi tur på kvelden er vi veldig fornuftige alle sammen, vi bruker refleksvester! Ikke alle ser like fine ut, men Neo ser i alle fall proff ut 😉 Han er ikke sånn overseg begeistret for den vesten, men vet jo at det som kommer etter at vesten er på er veldig bra, derfor blir han litt vimsete når han ser den. Kan godt gjemme seg litt, enten ved sofaen eller på dørstokken.. Alt ettersom.

Han har ikke lært seg at betydningen av ordet tur, enda. Han skjønner likevel hva som skal skje når noen tar på seg jakke, sko eller forbereder seg på å gå ut. Han er klar!