Stikkordarkiv: Neo

BLOGGETØRKE…..

Oki, noen god unnskyldning har jeg ikke, men det er virkelig bloggetørke fra denne kanten om dagen. I alle fall med tanke på å skrive selv, for når det gjelder å lese andres blogger er det ikke direkte tørke. Men det er jo greit med tørke et sted, for det har ikke vært sånn veldig tørt ute i sommer.. (det var min klage på været, igjen)

Altså, det er jo ikke det at det mangler på bloggetemaer heller, jeg tar til og med en del bloggebilder, det er rett og slett mangel på skriverier. Ja, og så hadde vi “glemt” å tømme kameraet i sommer, så da vi tømte det var det rundt 500 bilder liggende… Vi har altså hatt en sløv sommer på flere fronter.

I går var Øyvind og jeg på Lillehammer og hentet et utespisebord. Hadde gledet meg til å sette det på verandaen og pynte litt i dag, men det er jo ikke like fristende å stå ute og krangle med skrutrekkere i piskende regn, så det blir utsatt litt til. Det også. Smilefjes 

 

I skrivende stund ser jeg på godmorgennorge, mens jeg venter på at en spennende resterundstykke/brøddeig skal heve ferdig…. Kanksje kommer det bilder etterpå? (eller neste år) Og til de som lurer, dagens bilder har ikke noe med det som står skrevet å gjøre… Helt riktig Smilefjes som blunker Ha en fin dag!!!!!

 

Å ved og ved og ved… Jepp, jepp, jepp!

I helgen hadde vi ny veddugnad i godværet på Eina. (Tradisjon nå vel? :)) Noen sekker ble med tilbake til Gjøvik og enda fler ble igjen på Eina. Det går i grunn utrolig fort når en er mange som jobber.

Fabrikk.....

Amelia og Neo var selvfølgelig med, men de valgte å ta det hele med stor ro. Makan til bråk fra den motorsaga, altså.

Det er i grunn best å slappe av i skyggen.

Fortsett å lese Å ved og ved og ved… Jepp, jepp, jepp!

Pluto – Best i motsatt

Pluto er broren til Eja og bor på Eina hos Egil, Brit og Tonje. Han er av rasen Lhasa apso akkurat som sin "søster". Rasen Lhasa apso stammer trolig fra fjellene i tibet og dermed passer de perfekt inn oppe ved Skrepptjennmyra og lignende plasser på "Væssia".

I Ekeberghallen den 02.02.08, på sin aller første utstilling, gikk Pluto hen og ble best i motsatt (BIM). Gratulerer så mye !!!

pluto1
Er jeg ikke vakker?

Fortsett å lese Pluto – Best i motsatt

GOD JUL!!

Adventstiden nærmer seg over med stormskritt, utrolig hvor fort tiden går. De siste ukene har det vært kaldt på Gjøvik, men så pent! Her oppe i høyden er det tykke hvite busker, snø og rim over alt og på alt, til og med bilen sier Øyvind. Det er kanskje ikke så vakkert. Den som ikke får julestemning av dette må ha andre assosiasjoner til jul enn meg.

CIMG0673

Neo har det fint, tror jeg. Han logrer og er glad som bare det når han får lov til å løpe etter isklumper. Han er veldig glad i å spise julepapir og annet papir som havner på gulvet under juleforberedelsene.

Nå kan julefreden snart senke seg over oss. I morgen er det siste arbeidsdag før jul, med julelunsj på jobb fra klokka 13. Etter den tar jeg juleferie. I alle fall frem til 4. Juledag, da skal jeg innom jobben en tur, før det er ferie til neste år 🙂 Deilig tanke.

Fortsett å lese GOD JUL!!

Huset tar form!

Etter en litt (?) forsinket oppstart er byggingen nå så godt i gang at vi ser konturene av første etasje. Reisverket i første etasje er oppe og bjelkelaget i andre etasje er stort sett ferdig lagt. Det manglet litt på ”badet”, om vi orienterte oss rett. Vi var inne i ”huset” for første gang i går, og flere overraskelser kom selvsagt. Det virker litt trekkfullt der enda. 🙂

CIMG2543  CIMG2549

Øyvind synes kjøkkenet virket stort, og jeg synes garasjen og huset i seg selv ser større ut enn antatt. Men.. disse inntrykkene kan fort endre seg undervegs. Da vi var der første gangen og så kjelleren synes vi det så lite ut, nå synes vi det så ganske vanlig ut, så vi får håpe det ikke går tilbake til å se lite ut. 🙂

Fortsett å lese Huset tar form!

Tara, vår nye nabo.

I flere måneder har vi hørt om denne fantastiske Engelsk Setter-valpen som snart skulle ankomme rett over gangen i Panoramaveien. Bente har besøkt oppdretteren hver helg og gjerne et par kvelder i uka og. Endelig er hun altså her og Neo (og vi andre) har selvfølgelig hilst på henne.

CIMG2273   CIMG2261

Kjempesøt liten jente full av energi. Neo drøyer nok et par måneder før han sier fra at han ikke liker å bli bokset i nesa. Hun er jo bare en liten valp enda. (og han var minst like plagsom selv…) 🙂

CIMG2285   CIMG2283

Ryktene skal ha det til at hun allerede har blitt med på tur til Knapphaugen. Det tok vel Neo 6 måneder for han orket å tenke på slik en langtur…

Høsten har kommet!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, har hatt det så travelt med andre ting! Tiden flyr av sted. De to siste helgene har jeg vært sauehund! Det er spennende! Jeg trenger litt opplæring i å finne sauene, men når jeg endelig finner ut at de er funnet, da er jeg klar til å jage de… Med andre ord, jeg er kanskje ikke helt komfortabel med sauehundbegrepet. Men, jeg har hatt tre – fire deilige dager i skogen på Hågår. Fri som fuglen! Fantastisk!!! (dessuten ønsker jeg å presisere at jeg er jo ingen sauehund, med en Nova Scotia Duck Tolling Retriver, men ups… jeg foretrekker betegnelsen selvstendig…)

I år var vi ikke med den første helgen på jakt etter sau, men vi har stilt opp på jakt etter unnasluntrerne, og det har gitt god uttelling for nå er alle på plass! De siste sauene kom inn på onsdag, er den siste meldingen vi har fått. Så nå er det bare å holde seg unna skogen, til de er ferdige med å fange Erik Elg.

Ut på tur... aldri sur!

Fortsett å lese Høsten har kommet!