Stikkordarkiv: murer

Full steam ahead!

Vi har fått ønske om nye bilder av huset…. Og nå har vi virkelig litt å ta av. Tempoet er høyt nå i innspurten og byggmester Fuglerud skal virkelig ha ære av god flyt og koordinering. Snekkerne er så godt som ferdige og nå løper det både elektrikere og rørleggere rundt. Alt er i rute til innflytting om en måneds tid.

Tips: Klikk på det første bildet og trykk deretter pil høyre eller venstre på tastaturet for å bla. Trykk Escape eller ‘X’ på tastaturet, eller hvor som helst utenfor bildet med musa for å avslutte. Nederst vil du som regel se en liten bildetekst. 🙂

Hver stein legges med milimeterpresisjon... Uten snor eller kryss.   Lik stein, både i gangen oppe og nede.
Murerne har stått på og vi har nå skifer både her og der… 🙂

Fortsett å lese Full steam ahead!

Husprosjektet går mot slutten…

… nesten. Det begynner i alle fall å ta veldig form inne i huset vårt! Før 17. mai-helgen ble snekkerne ferdige med å legge parkett i 2. etasje, samt at de fleste dørene oppe er satt inn.  Det blir så fint! Dørhåndtak har vi også, etter at jeg tok en sjefsavgjørelse onsdag. Skumle greier, men tror det blir bra.

CIMG3871

Dørhåndtak finnes i utallige fasonger, farger og PRISKLASSER. Siden vi trenger en 10-12 dørhåndtak, kan det lønne seg å sjekke prisen. Jeg fant et par tre fine alternativ på Montèr, og prisen var fra 100 kr stk til en 6-700 kr pr. stk. Det blir jo litt forskjell på sluttsummen, så denne gangen vant fornuften og jeg kjøpte de til 100,- pr. stk. Øyvind godkjente de heldigvis, om enn litt under tvil ;-).

CIMG3849   CIMG3863 

Fortsett å lese Husprosjektet går mot slutten…

Vi har herved et flislagt bad…

… og det blir kjempefint! Flisene til vaskerommet ble kjøpt inn på Lillehammer, mens det ble Hamar-tur denne gangen. Like greit å bytte på litt. Vi fikk besøkt Anders, søskenbarn, på turen og. Faktisk var han ikke stått opp da vi var svingte innom halv tolv lørdag formiddag… Ungdommen nå til dags! 😉

Flisene ble altså både kjøpt og bært inn forrige lørdag. Tusen takk til Per og Ragnar for supergod hjelp. Det var jo faktisk et snaut tonn som skulle opp trappa og inn. Puh!

CIMG3720

Murerne startet opp tirsdag og var kommet ganske så langt da vi var innom huset på ettermiddagen.

CIMG3730   CIMG3728

Fortsett å lese Vi har herved et flislagt bad…

Fliser på vaskerommet

CIMG3651

Vi syntes i grunn at vaskerommet så litt kjedelig ut. Her om dagen gikk derfor turen til Lillehammer for å hente fliser. Vi hadde plukket ut hva vi ville ha på forhånd, men valgte likevel noen andre da vi kom i butikken. 😉 Mørke grå på gulvet og «eggehvit-aktige» i dusjhjørnet.

CIMG3656

Det ble da noen pakker… 🙂 Veldig kjekt å få lånt varebil forresten.

Fortsett å lese Fliser på vaskerommet