Stikkordarkiv: maling

Kjelleren

Før jeg gikk ut i permisjon hadde jeg som mål å være ferdig med alle pappesker i kjelleren til jul. God tid tenkte jeg. I og for seg så har jeg jo hatt god tid, men jeg har kanskje vært litt mye sosial… Eller lat, eller kanskje har man ikke så mye tid som man tror????

Grå leca - hvit leca: 0-10

Uansett, for en ukes tid siden gikk alvoret opp for meg og jeg startet kostingen av veggene lørdag ettermiddag.  Mandag handlet vi inn maling og nå i kveld malte jeg siste strøket (håper jeg) på treverket.  En vegg står igjen, for den skal ha en kontrastfarge.

Fortsett å lese Kjelleren

Sparkling, maling, parkett, lister og dører

Vi kjører på med en liten bildeoppdatering. Det skjer nemlig såpass mye i huset (og ellers i livet) om dagen at vi desverre ikke rekker å blogge om hver eneste ting. 🙂 Og så passer det jo bra med litt testing av det nye «bildevise-systemet» vi har lagt inn her. Si fra hvis det er helt håpløst.

Tips: Du kan bla til neste/forrige bilde med piltastene og lukke hele greia ved å trykke på X eller bare utenfor bildet et sted.

Flinke malere   TV-stua blir bra!
Våre supermalere sparklet først to runder…

 Vi gikk for lys grå.
… før det var tid for å finne fram malingen.

Fortsett å lese Sparkling, maling, parkett, lister og dører

Husprosjektet går mot slutten…

… nesten. Det begynner i alle fall å ta veldig form inne i huset vårt! Før 17. mai-helgen ble snekkerne ferdige med å legge parkett i 2. etasje, samt at de fleste dørene oppe er satt inn.  Det blir så fint! Dørhåndtak har vi også, etter at jeg tok en sjefsavgjørelse onsdag. Skumle greier, men tror det blir bra.

CIMG3871

Dørhåndtak finnes i utallige fasonger, farger og PRISKLASSER. Siden vi trenger en 10-12 dørhåndtak, kan det lønne seg å sjekke prisen. Jeg fant et par tre fine alternativ på Montèr, og prisen var fra 100 kr stk til en 6-700 kr pr. stk. Det blir jo litt forskjell på sluttsummen, så denne gangen vant fornuften og jeg kjøpte de til 100,- pr. stk. Øyvind godkjente de heldigvis, om enn litt under tvil ;-).

CIMG3849   CIMG3863 

Fortsett å lese Husprosjektet går mot slutten…

That’s what friends are for…

Siden ingen av oss er spesielt «hendige», består vår egeninnsats på huset stort sett av maling. Vi skal male huset utvendig selv pluss litt småtteri inne. (Det skal nevnes at vi har lagt VELDIG mye egeninnsats i innhenting av tilbud på alle mulige innkjøp. Det har vi forhåpentligvis minst like mye igen for når regnskapet ferdigstilles…)

For noen uker siden stilte Maren og Ruben meget sporty opp og hjalp oss med å grunne litt. Dvs. de hjalp meg, for Silje har malingsforbud og fungerte veldig godt i rollen som motivator. Uansett, innsatsen var høy og resultatet ble veldig bra. Vi får se når vi rekker å male hele huset, men ikke bli overrasket om det innkalles til en kjempedugnad (eller to) en gang i høst. 🙂

CIMG3703

CIMG3701

Høyt henger de…
Her er Ruben i full gang. Det er kanskje bra at arbeidstilsynet ikke jobber så hardt i helgene…
Maren var helt klart den flinkeste maleren av oss og endte dermed opp med mye av pirkejobben
rundt vinduer etc.

Fortsett å lese That’s what friends are for…