Stikkordarkiv: Luna

Nå er det endelig ordentlig påskeferie!

I helgen som var skjedde det masse. Mamma fikk seg ny jobb, og det tok masse dyrebar tid vekk fra meg. Men, jeg fikk meg en deilig tur på lørdag, og søndag da kom Oliver’n på besøk. Kult! Vi gikk på Øverby og forsøkte litt hinder og sånn. Oliver er et naturtalent.

Jeg er litt skeptisk, først og fremst er jeg skeptisk til å komme når noen roper på meg.. Hoppe over hinder er jo gøy det da, og det er gøy å løpe etter Oliver på den stigen, men å gå der alene; det gidder i alle fall ikke jeg. Og å hoppe igjennom et slikt hjul, det så jeg Oliver gjøre, men kan noen fortelle meg poenget? Da skal jeg vurdere det. Uansett er det supert med besøk.

Lørdagskvelden var vi borte. Det er også kult! Vi var hos Luna og Siko. I begynnelsen måtte vi ligge rolig, men så ble det plutselig lov å ta av. Luna og jeg hoppet rundt. Siko ble også med, han forsøkte å ri på ryggen min, der gikk min grense så jeg knurret. Tøff jeg eller!? Han roet seg ned, og han ble med på leken. Han hoppet til og med litt! Moro!

Luna er rimelig ivrig, tror hun skal ha løpetid snart, uten å utdype mer hvorfor jeg tror det..

CIMG1018

I går, onsdag, da var vi på hytta en tur. Før vi reiste fikk jeg meg en lang tur, så da sov jeg meg nesten igjennom hele besøket. Greit det, for da hadde jeg masse energi når Dan kom for å se fotball her på kvelden!

BURSDAG

10. mai hadde Øyvind bursdag. Dagen ble feiret fredag 12. og lørdag 13. mai. Tre dager til ende, ikke måte på 🙂
Fredag hadde vi besøk av masse mennesker, og en hund. Eja. Eja er morsom å leke med, om hun vil. Det er bare det at stort sett så er det Neo som vil leke, og da gidder hun ikke. Damer…

Og alle disse menneskene da, det var spennende. Har aldri vært så mange her før, i alle fall ikke mens Neo har bodd her. Det var veldig forvirrende, for det satt jo noen overalt, så ikke lett å slappe av. Forsøkte vel kanskje ikke så hardt heller, for ryktene vil ha det til at sengen var tilgjengelig… Uansett, det var veldig koselige, men høydepunktet for Neo kom lørdag. En utrolig fin bursdagsfeiring!

2006_bursdag_oyvind.jpg

Øyvind fikk besøk av hele 3 andre hunder. Ah… Det var så gøy. Luna og Siko kom først. Luna er jo yngst, så hun er tøff å leke med. Må bare være litt forsiktige med de tynne bena hennes. Siko er ikke like leken som Luna, egentlig er han ikke leken i det hele tatt, men han er desto mer spennende. Liten voksen mann og erte på seg. Men det gikk fint, selv om menneskene var litt i tvil først, viste det seg å bare være tull. Til slutt kom Oliver. Han er så tøff! Neo ser nok litt opp til han, men Oliver har satt seg i respekt, så i øyeblikket er han sjefen. Helt greit.

Etter litt prøving gikk alle fire hundene helt fint sammen, da var det liv i stua! hehe
Da vi stod opp søndag var det utrolig spennende å snuse rundt, det luktet jo helt anderledes enn det pleier! Var nesten ikke behov for å gå ut, men det var ingen bønn…
Dersom dette er standard for bursdager gleder vi oss til Neo sin 1. års dag! Da blir det liv i leieren…

Einatur.

Vi dro en tur til Eina i går. Stine (med kneet) og Tor Arne har nemlig hentet valp i helgen. En Gordon Setter ved navn Luna. I tillegg har de en Dachs på ni år som heter Siko. Han har fått en betennelse i nesen (i tillegg til å være gammel) og kan dermed ikke brukes til jakt lenger. Stakkars…, men søt(?) lue har han da i hvert fall.

IMG_2067_1.JPG

Neo og valpen fant tonen med en gang og de herjet rundt på verandaen fra vi kom til vi dro hjem. Med unntak av en liten pause i bur, da de voksne fikk lyst på is.

Luna er akkurat som Neo var (er?), nemlig gal! Kreftene tar aldri slutt. Til og med Siko, som aldri har vært særlig leken, ble inspirert og slang seg med et par ganger.

IMG_2061_1.JPG

Spennende både for to- og firbente. Regner med at det blir flere turer på oss….