Stikkordarkiv: lameller

Lamellene er på plass!

Endelig. De berømte lamellene våre henger nå i stua. Valget falt til slutt på Scandic Markiser og vi er veldig fornøyde med resultatet. (De var også laaangt billigere enn konkurrenten, evt. mindre dyre. 🙂 )

Jeg har vært klar for lameller hele veien, men utover at de skulle være lyse, overlot jeg glatt både fargevalg, (det finnes veldig mange lyse farger, faktisk…) mønster og lysgjennomslippings-grad(!) til min bedre halvdel. Det tok hun på strak arm.

Vi kan ha de helt åpne…,

Ser vel egentlig ut som vanlige gardiner når de er trukket fra.

helt lukket…

Borte..... Titt-tei!

Fortsett å lese Lamellene er på plass!

Da har vi sett lameller in real life

Vi har nemlig vært på boligmessen Gjør Din Bolig Bedre i Valhall Arena. (Tusen takk til Ragnar/Edith og Tone/Per for hundepass.) Der så vi på alt fra gulv og vedovner til kjøkken og treningsapparater. Vi holdt faktisk på å slå til på en vedovn av samme type som vi har sett på tidligere, men det er jo litt tidlig… 😉

Gjør Din Bolig Bedre

Kjells Markiser hadde også en stand og vi har fortsatt veldig lyst på lameller på de fire vinduene mot Mjøsa i 1. etg. Vi får nok ta en prat med Kjell om en stund og se om vi får en ok pris. (Må jo støtte det «lokale» næringslivet…. :)) De finnes i mange forskjellige farger og mønstre og man kan til og med få de med motor. (Smarthus-styring?) Det koster en del mer, men går også an å ettermontere. Vi ser det litt an, tror jeg. 😉

Fortsett å lese Da har vi sett lameller in real life

Lameller(!) i vinduene?

Silje undersøker stadig rundt etter husting og nå tror jeg vi har funnet en stilig løsning til huset. Vi får mange stoooore vinduer ned mot Trondhjemsveien. Dette er jo kjempefint. Vi kan sitte og se ut, men samtidig kan jo alle se inn. I hvert fall i 1. etasje.

Jeg hadde aldri hørt om lameller før, men det ser jo ganske tøft ut.

Lameller

Hvem vet… kanskje det blir slike. 🙂