Stikkordarkiv: ku

Da har hun kommet…

…denne lille damen. Vi var og hentet Eja på Eina i går kveld. Hun skal være her en hel uke mens morfaren min er i syden. Han er på Gran Canaria. Heldig, tror jeg da.. Skal vist ikke være snø der, og det er greit for den bare setter seg bare fast i potene mine.

CIMG0833

Eja er utrolig dristig. Hun går helt bort til kuene! Jeg for min del holder god avstand, både til kuene og traktoren. Farlige greier. Forsøkte å lure meg bort til den minste som var der, en oksekalv, men halvveis bort oppdaget jeg at mammaen var lovlig tett ved, så jeg pigget av. Satte meg 50 meter bortenfor der det hele skjedde og observerte litt isteden.

Det som ikke er riktig så farlig er katter. Hehe! Jeg fulgte etter Eja og morfar inn i låven, et trygt sted uten kuer. Det vi glemte å ta stilling til var Mia, katten… Jeg ble så overlykkelig for å se henne at jeg løp mot henne. Hun for sin del kunne nok styre seg for hun hoppet opp på en hylle på veggen, og satt der mens jeg måtte forlate låven. Kjedelig!

CIMG0829 CIMG0837
(Jeg har hørt at Eja noen ganger går under navnet «femmern».
Kan ikke helt skjønne hvorfor det.)

Vel, en spennende fredagskveld tross alt! I dag skal vi se om Eja liker seg her i byen. Kanskje hun får draget på Charm?

Ha en god helg!

Voff voff, Neo

PS. Stakkars Eja fikk en forferdelig start på oppholdet her. Tenk, hun måtte rett i dusjen, med påfølgende børsting i laaaang, lang tid.