Stikkordarkiv: Ingerlill

SOMMERFERIE!

Nå er det ferietid, og ferietid er deilig! Men det blir ikke til at bloggen har hatt hovedprioritering, så litt lite innlegg har det blitt.

Vi er nå ferdige med reising for en periode, etter to uker på Kypros tidlig i vår og nå en uke i Nord-Norge. Turen startet med at vi tok flybuss/timeekspress til Gardermoen, og bussen hadde integrert bilsete, noe som var kjempefint for da kunne vi sitte sammen og se på hverandre. Tror Amelia synes det var greit også.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.


Vi fløy til Tromsø, og da vi kom frem tok vi inn på Rica, Ishavshotellet og et superior rom med nydelig utsikt! ?

Hurtigruta..... En dag skal vi ta oss en tur!

Fortsett å lese SOMMERFERIE!

GPS

Vi er de lykkelige eierne av en Tom Tom one, eller hva den nå heter.

TomTom OneVår første ferie med GPS var sommeren 2005 i Sverige og Danmark, med ”ny” Rav4 og lånt GPS. Etter dette tror jeg vi innså våre begrensninger med tanke på retningsans og kartleserferdigheter så vi gikk til anskaffelse av veihjelpen og nå har vi  stort sett kyndig veiledning av Jørgen.

Vi har hatt ulike typer kart, og det ene stoppet ved Mjøsbrua, noe som var litt upraktisk. Før vi reiste nordover, fikk vi ordnet oss med nytt kart og Øyvind kommenterte at han håpet nå vi hadde hele nordnorge. Svaret på kommentaren var at hvis ikke, fikk vi bruke (papir)kart. Heldigvis for oss så hadde vi kart på GPS’n over nordnorge.

Fortsett å lese GPS