Stikkordarkiv: Hunndalen

Halsbånd

Jeg har et veldig fint blått halsbånd. Det er mykt og godt å ha på, men… Nå er det slutt på å bruke det. Halsbåndet er nemlig litt for stort… Og det er ikke noe stramming på det. Det har gått fint i vinter, men nå har det skjedd to uhell og da er det ingen bønn, jeg må gå i skinnbåndet. SKinnbåndet er ikke så fint, for det er jo så stramt i forhold.

CIMG1316

Det første uhellet skjedde da vi var og vasket bilen. Vi stod utenfor automaten og så på at den fikk dusja seg skikkelig, stakkars bil. Jeg liker ikke den automaten noe særlig, litt skeptisk til den, den og. Så da jeg synes den er tett nok ved oss (vi står tross alt bare 20 meter bak denne automaten, og den kommer tettere og tettere ved), setter jeg meg ned rister litt på hodet og vips! JEG ER FRI!

Fri midt i Hunndalen! Jeg tar meg en æresrunde! Deilig… Etter noen strenge, strenge «på plass» og «kom»-ordrer som jeg glatt ignorerer, jeg har jo ikke bånd(!) 🙂 , finner jeg meg en stolpe som lukter veldig godt, og vips er jeg i bånd igjen… Nå skal jeg si de er observante. Jeg forsøker å komme løs en tur til og, men den gang ei… Men moro så lenge det varte?!

Jeg som er så skeptisk, jeg liker å leve litt farlig innimellom, jeg liker bare å velge farene selv…

Da vi var og handlet maling med Stig Anders klarte jeg også å få meg en kort (og da mener jeg kort) æresrunde. Det var skikkelig nedtur, for jeg løp så kort før Stig Anders fikk tak i meg at jeg ikke rakk å tisse en gang før jeg var tilbake i buret i bilen… Tror rett og slett ikke det var verdt det. I alle fall ikke nå som jeg er fanget i det brune skinnbåndet isteden. Men… Jeg er lovet et nytt mykt og godt bånd, bare vi finner et som passer med justering!