Stikkordarkiv: Hamar

UTSTILLING PÅ HAMAR 19.NOVEMBER

Etter mye om og men bestemte vi oss for å melde oss på utstilling på Hamar. Tror det blir den siste utstillingen vår, men hvem vet. Skal aldri si aldri 🙂

Vi måtte reise hjemmefra i sju tiden (på morgenen), da vi skulle i ringen klokka ni. Den ble nærmere halv ti før det ble vår tur, da juniorene skulle gå først. Det var fem – seks av de også.

Turen til Hamar gikk greit. Kjørte faktisk i ”kø” nesten hele vegen. Det var flere utstillere på vegen. Da vi gikk ut av bilen på Hamar, så vi at bilen foran oss også hadde Tollere, tøft! Kø med Tollere er nok ikke det vanligste…Men det var totalt 67 påmeldte, og vi så to nydelige valper, så da var det nok i alle fall 69 stykker der, og det er mange!

Da vi var på Hamar utstillingen i fjor måtte vi vise vaksinasjonskort, det måtte vi ikke i år men vi hadde det med oss.

Vel inne i hallen holdt noen av oss (f.eks Neo) på å lukte seg fra sans og samling. Det er greit å være ute i god tid slik at man venner seg til alle disse luktene. Og vi hadde god tid, og rakk og børste litt ekstra. Vi snakket også med noen som kommer fra Lillehammer og har Toller, det er gøy og møte noen fra nærområdet. Hunden het Rex og gikk i samme klasse som Neo. Fikk samme skjebne også.. (Samme farge på sløyfa) Rex driver til vanlig med lydighet… Say no more…

CIMG0655

Dommeren denne gangen var en dame som heter Hjørdis Espeland. Buddy som vi gikk i ringen sammen med forrige gang var også der, han fikk rød sløyfe også denne gangen. Han gikk i gruppen for juniorer fortsatt, mens vi måtte gå som unghund. Det var 8 hunder totalt i ringen sammen med oss. Fire fikk rød sløyfe og de andre fikk sikkert blå.. Slik som oss. Det var litt kjedelig, men men.

Dommeren sa følgende om Neo: Bra hode, noe kort i halsen og fremskutt i skuldrene. Ganske bra kropp, en aning vid i fronten. Beveger seg ganske bra fra siden.

CIMG0658

Så fra forrige utstilling, på en og en halv måned, har han gått fra å være en aning trang i fronten til nå å være en aning vid.. Men men, slikt skjer. Det spiller ingen rolle, for vi har fortsatt verdens flotteste Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Helt klart!