Stikkordarkiv: gulv

Husprosjektet går mot slutten…

… nesten. Det begynner i alle fall å ta veldig form inne i huset vårt! Før 17. mai-helgen ble snekkerne ferdige med å legge parkett i 2. etasje, samt at de fleste dørene oppe er satt inn.  Det blir så fint! Dørhåndtak har vi også, etter at jeg tok en sjefsavgjørelse onsdag. Skumle greier, men tror det blir bra.

CIMG3871

Dørhåndtak finnes i utallige fasonger, farger og PRISKLASSER. Siden vi trenger en 10-12 dørhåndtak, kan det lønne seg å sjekke prisen. Jeg fant et par tre fine alternativ på Montèr, og prisen var fra 100 kr stk til en 6-700 kr pr. stk. Det blir jo litt forskjell på sluttsummen, så denne gangen vant fornuften og jeg kjøpte de til 100,- pr. stk. Øyvind godkjente de heldigvis, om enn litt under tvil ;-).

CIMG3849   CIMG3863 

Fortsett å lese Husprosjektet går mot slutten…

Enda en helg…

Hui hvor det går, om to uker så sitter vi på flyet og koper. 🙂 Og så sitter vi der da, og sitter og sitter og sitter… Jeg har fått beskjed av legen om å drikke masse vann og å ”trimme” litt underveis, så jeg får hoppe opp og ned som det passer seg! Hihi.

Nå har snekkerne tatt påskeferie, makan til luksus! Vi andre har igjen tre dager før påskeferien 2008 kan gjøre sitt inntog. Det går fort da, tross alt!

CIMG2892 
Gå forsiktig…

Frem til nå har vi hatt ”gulv” i hele huset, slik at vi har kunnet gått fritt rundt og inspisert. I dag da vi åpnet døren, ble vi møtt av en slagmark. Det er lagt gulv i stuen og på vaskerommet. Kontoret har også gulv, men det er jo støpt, da. I andre etasje er det tett gulv på badet og litt rundt om kring ellers, men stort sett er alt helt åpent og nylig isolert. Isoleringsbilen var der denne uken. De sprøyter inn isolasjon, og da tettes det vist ekstra godt i kriker og kroker. Det blir bra, for både Neo og jeg er frysepinner, som liker å ha det godt og varmt rundt oss. Det er gjort samme prosedyre i ytterveggene tidligere, så jeg tror huset blir tett og varmt.

Fortsett å lese Enda en helg…