Stikkordarkiv: grøt

Sjukstuggun

Lille frøkna har vært litt uheldig på sykdomsfronten de siste ukene, men nå er hun endelig på bedringens veg. Hun var frisk igjen, trodde vi. Så etter noen dagers opphold ga vi noen skjeer med grøt igjen, det skulle vi ikke gjort for det kom opp igjen. Stakkars.

Etter å ha snakket med både lege og helsesøster er diagnosen satt til å vente noen dager til da hun enten reagerer på grøten fordi det har skjedd for mye for fort for magen, eller det er et virus som ikke helt vil slippe taket. Vi aner ikke og avventer noen dager før vi starter med ris/havre grøt istedenfor maisgrøt.

Kryss fingrene alle sammen!

Fem måneder og fem dager…

… og en skikkelig grautgrams.

Amelia har vært snill jente og sovet mye om natten hele tiden. For et par uker siden var det slutt. Hun har begynt å våkne masse om natten, hver time og annenhver time. Ganske slitsomt for oss alle sammen.  Hun er ikke trist, men sulten og klar for action. Dersom ikke vi vil underholde, kan hun underholde seg selv. Hun kan nemlig synge!!! Det resulterer i masse oppmerksomhet, så det er et lurt triks i tre-tiden om natta i alle fall.

Vi  har måttet gå noen runder med oss selv, men lørdag 20. desember krøp vi til korset og introduserte grøten. Det er jo anbefalt å fullamme i seks måneder og det har jo vært målet.

groet_4mnd

Men…  Jeg er veldig glad i søvn, sammenhengende søvn også.  Sliten og litt småirritabel er heller ikke det beste for økt  melkeproduksjon. Så  får vi se da, om denne grøten kan hjelpe oss til å få noen timer sammenhengende søvn. Jeg fortsetter med ammingen selv om vi har begynt med grøt, så har ikke så dårlig samvittighet likevel.

Fortsett å lese Fem måneder og fem dager…