Stikkordarkiv: gaver

En bursdagspresang

Amelia er en heldig liten jente. I barselgave fikk hun et nydelig teppe strikket i alpakkaull, med en lyngfarget heklekant rundt av Anne-Lise. Nå kom jeg plutselig på at vi har glemt å legge ut bilde av Amelia i den flotte kjolen hun fikk i 1 års-presang!

Anne-Lise har strikket denne, og bildet taler vel for seg selv?

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Bursdagssesong!

Her i Trondhjemsvegen 30A starter og avslutter herrene bursdagssesongen, som varer fra 10. mai til 19. Juli.  Altså er nå to av fire over for denne gang, feiret med kjempekoselig selskap i perfekt sommervær søndag. Jeg hadde en veldig fin dag, og setter stor pris på at mange hadde lyst til å feire sammen med meg.

Frøken Amelia har tyvstartet sin feiring, og mottatt noen utrolig populære gaver, som nesten går i kategorien svært nyttig.

Først kom det en pakke som inneholdt noen ekstremt gode lapper (!), strømpebukser, bodyer og ikke minst et par JOGGESKO! Kule eller?!

Kuuuule sko!

Fortsett å lese Bursdagssesong!

Jul med din glede og gavmilde lyst

Julen er her og det samme er gavehysteriet. Jeg var tidlig ute med de fleste gavene. Selvsagt klarte jeg ikke å gjøre meg helt ferdig, så lillejulaften ble de siste gavene pakket inn. De var heldigvis i hus… Ære være det å jobbe best under press.

Ruben og Maren kom innom for gavebytte og da startet innpakkingen av gavene deres… Ryktene sier at det ble noe krøll med Ruben sin pakkelapp, men at den var fra Øyvind var det visst ikke tvil om. Vi får håpe at Maren og dere andres pakkelapper ble riktige. 

Mye god mat på bordet...

Fortsett å lese Jul med din glede og gavmilde lyst