Stikkordarkiv: flytting

06.07.08

Da var vi endelig i hus, i alle fall er mye i hus. For tre dager siden sov vi her (i huset) for første gang, og vi synes datoen må være perfekt! 06.07.08, kunne vi bare sagt kl. 09.10 også, men vi var her kanskje da også, så dette ble kult! Tusen takk til alle gode flyttesjauere, (ingen nevnt, ingen glemt) uten dere hadde vi ikke kommet i mål.

Jeg sitter nå godt plassert på min nye ”sjeselong” og ser ut over vår rene pene stue. Til og med noen flotte blomster har tatt turen inn hit! Wow! Dette ble bra! Tusen takk igjen, tenk å få hjelp til å vaske og bære alt mulig, og så til og med få blomster av sjauerene når de kommer på besøk, egentlig vi som skulle kjøpt blomster til alle sammen.

Mangler bare ei god bok...    

Litt småplukk gjenstår før vi kan legge oss helt til rette. Det blir praktisk å få vaskemaskin og ventilator, og så gleder jeg meg enormt til isbitene er klare fra fryseren! I løpet av uken tror jeg nok dette er helt realistisk. Klart, litt jobb med utpakking av pappesker gjenstår også, men pytt, tviler på at tingene går noe sted før vi tar tak…  Heldigvis ingen hast!

Mitt hjem er rasert!!!!

I alle mine tre leveår har jeg bodd i en leilighet med utgang til plen/hage, fine turmuligheter og noen foreldre som skjemmer meg noe aldeles forferdelig bort. Jeg har besteforeldre som passer på meg når foreldrene mine skal bort, slik at jeg ikke har behøvd å være alene hjemme.

I det siste har det skjedd markante endringer, jeg har blitt forlatt alene både her og der, opp til timer av gangen, men det aller merkeligste er at hjemmet mitt er rasert. Alle møblene er borte, til og med sengen og matskålene. Rundt om kring på gulvet står det pappkasser, store og små, fremkommeligheten har til og med vært sterkt redusert av kofferter.

Jeg er i streik!

Fortsett å lese Mitt hjem er rasert!!!!