Stikkordarkiv: fliser

Vi har herved et flislagt bad…

… og det blir kjempefint! Flisene til vaskerommet ble kjøpt inn på Lillehammer, mens det ble Hamar-tur denne gangen. Like greit å bytte på litt. Vi fikk besøkt Anders, søskenbarn, på turen og. Faktisk var han ikke stått opp da vi var svingte innom halv tolv lørdag formiddag… Ungdommen nå til dags! 😉

Flisene ble altså både kjøpt og bært inn forrige lørdag. Tusen takk til Per og Ragnar for supergod hjelp. Det var jo faktisk et snaut tonn som skulle opp trappa og inn. Puh!

CIMG3720

Murerne startet opp tirsdag og var kommet ganske så langt da vi var innom huset på ettermiddagen.

CIMG3730   CIMG3728

Fortsett å lese Vi har herved et flislagt bad…

Fliser på vaskerommet

CIMG3651

Vi syntes i grunn at vaskerommet så litt kjedelig ut. Her om dagen gikk derfor turen til Lillehammer for å hente fliser. Vi hadde plukket ut hva vi ville ha på forhånd, men valgte likevel noen andre da vi kom i butikken. 😉 Mørke grå på gulvet og «eggehvit-aktige» i dusjhjørnet.

CIMG3656

Det ble da noen pakker… 🙂 Veldig kjekt å få lånt varebil forresten.

Fortsett å lese Fliser på vaskerommet

Bedre sent enn aldri…

Husbyggerne har vært dårlige på bloggfronten den siste tiden. Heldigvis gjelder det bare bloggerne og ikke snekkerne. Snekkerne jobber nemlig for fullt, så det går fremover med stormskritt, enn så lenge. Vi frykter det kan komme tregere tider… hehe.

CIMG2637  CIMG2650

Vi har hatt et nytt møte med elektrikeren. Forhåpentligvis får vi nok stikkontakter på rett vegg og lyspunkter i taket der vi trenger lys. Det er ikke så lett å se for seg alt enda, men det blir helt sikkert bra, og vi gleder oss.

Fortsett å lese Bedre sent enn aldri…

Hus og husting…

CIMG2071   CIMG2094
Alle rør er på plass og det er klart for legging av radonteppe.

Det skjer ting på tomta! JIPPI! Det er veldig spennende. Nå har vi fått oss varmekabler i kjelleren, og samtidig med det ser vi størrelsen på rommene litt bedre. Men det ser fortsatt veldig lite ut. Innimellom tror jeg vi får et dukkehus!

CIMG2100   CIMG2122
Mureren har fått opp en høyde med Leca og varmekablene legges.

Fortsett å lese Hus og husting…