Stikkordarkiv: Eiktunet

Rocky!

I dag har det regnet nesten hele dagen. Ganske kjedelig. Etter å ha forstått at det ikke ville bli noe bedre gikk vi ut på tur. Egentlig skulle det være en liten tur. Vi gikk ut i skogen, og fortsatte å gå. Vi gikk til Skistua. For å komme dit måtte vi krysse myrer, snø, vanndammer, elver og andre hinder laget av snøsmeltingen. Vi gikk til og med litt «off piste», det var gøy! Helt fantastisk!

Da vi først var på Skistua gikk vi bort til Rocky en tur. Han var hjemme, og fikk lov til å komme ut for å leke. Enda noen så ut som drukna katter og det øsregnet.

IMG 2102

 

Det var lenge siden sist, så vi trodde Rocky skulle vært mye større enn Neo, men de er fortsatt ganske like. Rocky har en god del større hode og tunge, og ikke minst potene! De er store ved siden av Neo sine. Siden det regnet skikkelig fikk vi ikke tatt noen bilder. De lekte veldig fint sammen, fortsatt ingen krangling om hvem som er sjefen. Det var litt urettferdig at den ene kom nyhvilt ut for å leke, mens den andre hadde gått en lang tur.

Rocky har lært å rulle seg i vanndammer, heldigvis lærte han det ikke bort..

Hjemturen gikk via lysløypa til Eiktunet, der var det ikke riktig så mange hinder, men det var like vått..