Stikkordarkiv: dusj

Bare rør…

Kjøkkenet er nå så godt som ferdig. Innimellom skruingen vår, har rørleggeren vært innom og fikset litt rør til både oppvaskkum og oppvaskmaskin.

Fiorin lys eik, heter kjøkkenet.   Rør i rør overalt.

Det er likevel langt fra alt han har gjort… Nede i teknisk rom, har de (han måtte ha hjelp, stakkar) klart å få båret vår supre 300l varmtvannsbereder. Det er jo en prestasjon i seg selv å få den ned stigen. 🙂

Stor emballasje... Stor tank.  Mange deler. De har helt sikkert en funksjon alle sammen. 

Etter hvert ble den plassert fint borte i hjørnet og teknisk rom begynner nå å bli veldig teknisk. 🙂

Fortsett å lese Bare rør…

Endelig hyttetur!!!

Jeg tror vi begynner med en ny videosnutt. Denne gangen blir det en nydusjet Neo som kommer meget lykkelig ut fra badet. Han er fortsatt ikke spesielt glad i dusjingen, men desto bedre er det jo å komme ut… Han vet ikke helt hvor han skal gjøre av seg ser det ut til, men riste seg…, det SKAL han!

Vi driver nå og pakker og skal på hytta i helgen. (Silje pakker, mens jeg sniker med unna fordi jeg skriver dette) Ikke bare det, men vi tar oss altså fri fredag og får en skikkelig langhelg der oppe. Jeg tror noen og enhver trenger litt avkobling nå. Det er mye som skjer om dagen.

I tillegg får vi besøk av Kristian & Lene, Amanda & Preben + Oliver. 🙂 De kommer opp fredag kveld og blir hele helgen. Kjempekoselig!

Vi har en plan om å gå en skikkelig tur på ski i morra, men vi får se. Ellers skal vi bare slappe av og kose oss med god mat og null stress. Silje skal sikkert dukke ned i en bok av noe slag, mens jeg tar med med xbox’en. 🙂

Fyldig «referat» kommer nok til uka. Inntil da får alle ha en riktig god helg…

HYGIENE

Jeg kan ikke fordra å dusje. Det er forferdelig, i alle fall litt. Ok, det er kanskje ikke så ille som andre ting, som kloklipping. Hvorfor må man det?

La meg fortelle om dusjingen først. Ofte når vi kommer inn fra tur, da bærer det rett på badet. Jeg har skjønt det nå, og går rett i dusjen før jeg får beskjed om det. Jeg ser det på dem, hva som skal skje. Istedenfor å stille meg opp innerst i kroken, står jeg slik plassert at jeg kan rømme i et ubevoktet øyeblikk. Har ikke gjort det enda, men jeg vet at fluktruten er der, og det hjelper. For å vise min misnøye, ikke at det ser ut til å hjelpe, tar jeg halen mellom beina. Forsøker å beskytte mine edlere deler med den.

IMG 1801
(Her har vi leid inn proffdusjer Frøydis)

Mitt råd til alle dere andre som lider samme skjebne er å godta at det skjer, da går det mye fortere. For å hindre å bli våt alle steder går det an å sitte i dusjen, i alle fall en periode, sittingen gjør at man ikke glir også. Så mamma sier det er helt greit, og litt fornuftig.

Etter dusjingen står tørkingen for tur. Det er ikke så ille. Eller det er jo kjedelig den tiden jeg må ligge alene på badet. Men når jeg kommer ut av badet, jeg får ikke sagt eller forklart min lykke! Altså, det er så fantastisk! For å forklare litt hva som skjer, det svartner helt for meg, jeg glemmer alt jeg har lært… Og det eneste jeg har lyst til er å løpe! For å vise min glede, løper jeg, og så hopper og rister jeg meg samtidig. Mamma blir hissig… Hun mener jeg setter lukt på alt. Hallo, min lukt er jo dusjet vekk, ikke sant?? Vel… Jeg løper i alle fall ut i gangen, inn på kontoret, opp i gjestesengen, ut i gangen, inn i stua, under bordet, opp i stolen og så hele runden en gang til. GØY!

CIMG0642

Stikk motsatt er å klippe klør. Jeg kan ikke fordra det. Dersom mamma eller pappa forsøker å gjøre det alene da vinner jeg, og vi må utsette det til de har tid begge to. Da må jeg ligge på ryggen, og jeg passer på å se andre veien. Så ser jeg ikke den skumle «saksen». De er skikkelig teite, de forsøker å bestikke meg med godbiter, men de lurer ikke meg, jeg spytter de ut. Vi blir ferdige etter hvert. Jeg kommer ikke til å overgi meg med det første, så er det sagt!

Siden jeg synes klo klipping er ille, er jeg litt hysterisk for vanlig sakser i nærheten av labbene mine også. Klart, jeg er ikke helt sikker på hva som er det som er så farlig med det, men skrekk er vel ikke alltid like rasjonelt?

Dersom noen av dere hundevennene mine har noen gode råd for å unngå dette så tar jeg i mot tips, eventuelt tips som mamma og pappa kan bruke for å få det til ikke å være så skummelt.

VOFF VOFF