Stikkordarkiv: Dan

17. mai

Amelia sin første 17. Mai ble feiret på en ganske så tradisjonell måte. Vi fant oss en ny plass for å se barnetoget, vi endte opp i Storgata utenfor en av blomsterbutikkene. Siden vi byttet plass så fikk vi med oss barnetoget bare en gang, men vi fikk med oss barnehagetoget i tillegg, koselig!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi så på barnetoget sammen med Lars Erik, Lene, Ina, Lars Erik sine foreldre, mamma, Per Kristian, Stig Anders, Marthe, Maren og Ruben. Amelia synes barnehagetoget var mer en nok, og før skoletoget kom etter så sovnet hun. Hun sov igjennom hele skoletoget med masse russ, en fire fem korps og to hundre blåser og ikke minst mange fine skole/klasserop. Ingenting i veien med sovehjertet. 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Etter toget gikk Maren, Ruben, Lars Erik, Lene, Ina og vi og kjøpte pizza. Ønsket var en pizzabit, men vi tok likegodt en hel pizza og den ble borte. 🙂 Deilig. Gode og mette så traff vi på Dan og Silje, og noen flere kjente ble det også hilst på. Det er veldig morsomt å være i byen en 17. Mai med strålende solskinn, glade og pynta mennesker, det er en egen god stemning.  Dessverre var det mange kjente vi ikke traff, men vi håper de hadde en like fin dag som oss. Vi sier på etterskudd GRATULERER MED NASJONALDAGEN!

Fortsett å lese 17. mai

Nå er det endelig ordentlig påskeferie!

I helgen som var skjedde det masse. Mamma fikk seg ny jobb, og det tok masse dyrebar tid vekk fra meg. Men, jeg fikk meg en deilig tur på lørdag, og søndag da kom Oliver’n på besøk. Kult! Vi gikk på Øverby og forsøkte litt hinder og sånn. Oliver er et naturtalent.

Jeg er litt skeptisk, først og fremst er jeg skeptisk til å komme når noen roper på meg.. Hoppe over hinder er jo gøy det da, og det er gøy å løpe etter Oliver på den stigen, men å gå der alene; det gidder i alle fall ikke jeg. Og å hoppe igjennom et slikt hjul, det så jeg Oliver gjøre, men kan noen fortelle meg poenget? Da skal jeg vurdere det. Uansett er det supert med besøk.

Lørdagskvelden var vi borte. Det er også kult! Vi var hos Luna og Siko. I begynnelsen måtte vi ligge rolig, men så ble det plutselig lov å ta av. Luna og jeg hoppet rundt. Siko ble også med, han forsøkte å ri på ryggen min, der gikk min grense så jeg knurret. Tøff jeg eller!? Han roet seg ned, og han ble med på leken. Han hoppet til og med litt! Moro!

Luna er rimelig ivrig, tror hun skal ha løpetid snart, uten å utdype mer hvorfor jeg tror det..

CIMG1018

I går, onsdag, da var vi på hytta en tur. Før vi reiste fikk jeg meg en lang tur, så da sov jeg meg nesten igjennom hele besøket. Greit det, for da hadde jeg masse energi når Dan kom for å se fotball her på kvelden!