Stikkordarkiv: dører

Med fokus på dørhåndtak

Vi har jo vist fram den nye utgangsdøra vår før her på bloggen. Vi er ikke noe stolte av den altså. Ikke i det hele tatt… Her kommer den derfor en gang til: 😉

Grått er veldig in i år... Tror jeg.    Er det ikke fint?

Noe er likevel nytt. Jepp, vi har investert i nytt dørhåndtak. Det gamle var av samme type som vi har på dørene inne og satt bare på midlertidig. Nå skal det sies at det nye håndtaket også er beregnet på innendørsbruk. Men det går nok like rundt .. (i hvert fall opp og ned) og håndtaket er kjempetøft. Så det så!

Fortsett å lese Med fokus på dørhåndtak

Full steam ahead!

Vi har fått ønske om nye bilder av huset…. Og nå har vi virkelig litt å ta av. Tempoet er høyt nå i innspurten og byggmester Fuglerud skal virkelig ha ære av god flyt og koordinering. Snekkerne er så godt som ferdige og nå løper det både elektrikere og rørleggere rundt. Alt er i rute til innflytting om en måneds tid.

Tips: Klikk på det første bildet og trykk deretter pil høyre eller venstre på tastaturet for å bla. Trykk Escape eller ‘X’ på tastaturet, eller hvor som helst utenfor bildet med musa for å avslutte. Nederst vil du som regel se en liten bildetekst. 🙂

Hver stein legges med milimeterpresisjon... Uten snor eller kryss.   Lik stein, både i gangen oppe og nede.
Murerne har stått på og vi har nå skifer både her og der… 🙂

Fortsett å lese Full steam ahead!

Sparkling, maling, parkett, lister og dører

Vi kjører på med en liten bildeoppdatering. Det skjer nemlig såpass mye i huset (og ellers i livet) om dagen at vi desverre ikke rekker å blogge om hver eneste ting. 🙂 Og så passer det jo bra med litt testing av det nye «bildevise-systemet» vi har lagt inn her. Si fra hvis det er helt håpløst.

Tips: Du kan bla til neste/forrige bilde med piltastene og lukke hele greia ved å trykke på X eller bare utenfor bildet et sted.

Flinke malere   TV-stua blir bra!
Våre supermalere sparklet først to runder…

 Vi gikk for lys grå.
… før det var tid for å finne fram malingen.

Fortsett å lese Sparkling, maling, parkett, lister og dører