Stikkordarkiv: BYGGmax

Dødplass under trappa? Pøh! Skoplass…

Ruben kommenterte her om dagen og sa at det eneste Silje manglet i huset nå var et sko-rom. Vi ligger litt etter med hus-bloggingen, men sko-“rom”, det har vi altså… 🙂 Under trappa ned til kjelleren.

Så vidt jeg husker var det Siljes ide, men som vanlig har Per Kristian hjulpet oss med snekringen… Og hylleplatene ble, akkurat som på klesrommet, handlet på BYGGmax. Fin butikk med passelig utvalg, snill betjening og greie priser. Nok reklame.

"Hvor mange sko har dama egentlig???"

Selv synes vi at det ble kjempebra. Men hvor skal alle barneskoene være??? 😉

God plass.    Eventuelt bare så vidt plass. Enn så lenge...

Et klesrom blir til…

Per Kristian er helt suveren på “småoppdrag”. Det ene prosjektet etter det andre fullføres og han spør, like blid: “Er det noe mer jeg kan hjelpe dere med, da?”. Denne gang har han fikset klesrommet, eller walk-in-closet som det så fint heter i interiørmagsinene.

Vi har helt enkelt kjøpt et lass med hylleplater og vinkler på BYGGmax og dette har vi på to vegger. På den tredje veggen har vi rundstokk til å henge kleshengere på. Enkelt, men veldig proft og oversiktlig. På den siste veggen kommer det et stoooort speil etter hvert og så får vi se om det blir plass til noe klær der i tillegg. 🙂

Et sted må man begynne...    Og slik ble det. TØFT!

Her blir det (nesten) plass til Silje sine klær.    Øyvind sine klær får nok plass i kjelleren eller noe...

(Det er litt vanskelig å ta ordentlige bilder på det “lille rommet”, men dere får heller komme en tur og se det på ordentlig…)