Stikkordarkiv: bursdag

Så fin :)

Jeg fikk en nydelig kjempestor orkide av Bente og Ellen med familier i bursdagsgave… Fikk mye annet fint også, men denne orkideen står nå med om mulig enda flere blomster enn da jeg fikk den. 🙂 Tusen takk jenter!!!

Blomsterglede

(… og til dere andre, tusen takk for fine gaver fra dere også 🙂 )

Amelia 2 år

Fra og med nå og et års tid fremover vil vi ha en 2 åring i hus. 🙂 2 år er en morsom alder. Jeg spurte Amelia en dag om hun var mamma sin prinsesse, svaret jeg fikk var ca. dette: Nei, Bela e hannemanne! Det betyr altså at Amelia er Handy Manny 🙂 Så til alle som bekymrer seg for likestilling og rosa og alt det der, en rosakledd kjolejente kan være Handy Manny! Null stress 🙂

Bursdagen ble feiret med besøk av besteforeldre, oldemødre, tanter, onkler og faddere 🙂 En koselig feiring i et skikkelig norsk julivær, dvs. øspøsregn.

Geletog må man ha! Enda litt mer gele

Smørbrødkake... En smørbrødkake til

Fortsett å lese Amelia 2 år

Bursdagssesong!

Her i Trondhjemsvegen 30A starter og avslutter herrene bursdagssesongen, som varer fra 10. mai til 19. Juli.  Altså er nå to av fire over for denne gang, feiret med kjempekoselig selskap i perfekt sommervær søndag. Jeg hadde en veldig fin dag, og setter stor pris på at mange hadde lyst til å feire sammen med meg.

Frøken Amelia har tyvstartet sin feiring, og mottatt noen utrolig populære gaver, som nesten går i kategorien svært nyttig.

Først kom det en pakke som inneholdt noen ekstremt gode lapper (!), strømpebukser, bodyer og ikke minst et par JOGGESKO! Kule eller?!

Kuuuule sko!

Fortsett å lese Bursdagssesong!

Åpent hus!

I forbindelse med vår ekteskapsinngåelse i Miami den 04.04.2008, har vi fått (en del) hint om at flere ønsker å se bilder og kanskje snakke litt om den flotte turen vår. Det ble også tatt noen fine bilder som vi har lyst til å vise frem. Kristian, Lene og ungene kommer selvfølgelig.

hjerter-ringer

Vi har derfor lyst til å invitere alle som vil til et litt kombinert selskap i:

PANORAMAVEGEN 21A, 04.05.2008.

Dette blir avskjedsselskapet i Panoramavegen 21A, en enkel feiring av 50% av brudefolket sine bursdager og ikke minst en markering av bryllupet.

Vi serverer kaffe og kake fra ca 15.00 – ca. 19.00. Kom innom et kvarter eller fire timer… Av hensyn til mengder og slikt, ønsker vi likevel en liten tilbakemelding på hvem som kommer. (Kommentar her, sms, telefon,  eller ganske enkelt en vanlig samtale(!). Alt er tillatt. 🙂 )

Velkomne skal dere være!

Hilsen:
Silje Anette Amlien Enger
Øyvind Enger
Lene Mari Molund Lervold
og Kristian Lervold

(og Neo…)

MANCHESTER UNITED

Mitt valg, vel vel. Jeg har nå blitt en ganske så ekte supporter. Fra før av ser jeg de aller fleste kampene, sammen med pappa’n min. Vi ser de på tv’n. Noen ganger blir jeg skremt av brøl, klapp og latter, mens andre ganger koser vi oss med å se kampen fra stolen sammen.

IMG 2018

Denne uken fikk jeg en bursdagsgave på forskudd, et nytt halsbånd! Skulle egentlig vært lenke også, men det kom feil. Fikk snelle isteden, og det trenger ikke jeg, så får vi se om de klarer å bytte den da, de folka mine. Men, mitt nye halsbånd er av typen supporter vennlig.

halsbaand

Størrelsen er litt merkelig, men det passer perfekt på ytterste hakket. Jeg har så kraftig og fin nakke vet dere! : )

CIMG1589

Alt jeg behøver å si nå er;
HEIA MANCHESTER UNITED! JOHO!

BURSDAG

10. mai hadde Øyvind bursdag. Dagen ble feiret fredag 12. og lørdag 13. mai. Tre dager til ende, ikke måte på 🙂
Fredag hadde vi besøk av masse mennesker, og en hund. Eja. Eja er morsom å leke med, om hun vil. Det er bare det at stort sett så er det Neo som vil leke, og da gidder hun ikke. Damer…

Og alle disse menneskene da, det var spennende. Har aldri vært så mange her før, i alle fall ikke mens Neo har bodd her. Det var veldig forvirrende, for det satt jo noen overalt, så ikke lett å slappe av. Forsøkte vel kanskje ikke så hardt heller, for ryktene vil ha det til at sengen var tilgjengelig… Uansett, det var veldig koselige, men høydepunktet for Neo kom lørdag. En utrolig fin bursdagsfeiring!

2006_bursdag_oyvind.jpg

Øyvind fikk besøk av hele 3 andre hunder. Ah… Det var så gøy. Luna og Siko kom først. Luna er jo yngst, så hun er tøff å leke med. Må bare være litt forsiktige med de tynne bena hennes. Siko er ikke like leken som Luna, egentlig er han ikke leken i det hele tatt, men han er desto mer spennende. Liten voksen mann og erte på seg. Men det gikk fint, selv om menneskene var litt i tvil først, viste det seg å bare være tull. Til slutt kom Oliver. Han er så tøff! Neo ser nok litt opp til han, men Oliver har satt seg i respekt, så i øyeblikket er han sjefen. Helt greit.

Etter litt prøving gikk alle fire hundene helt fint sammen, da var det liv i stua! hehe
Da vi stod opp søndag var det utrolig spennende å snuse rundt, det luktet jo helt anderledes enn det pleier! Var nesten ikke behov for å gå ut, men det var ingen bønn…
Dersom dette er standard for bursdager gleder vi oss til Neo sin 1. års dag! Da blir det liv i leieren…