Stikkordarkiv: bur

PÅSKEFEIRING, på forskudd

Oj oj oj, jeg er så sliten! Jeg må bare si dette har vært en slitsom men begivenhetsrik helg. Vet sannelig ikke helt hvor jeg skal begynne, men tror det er lettest å begynne med torsdagen. Dagen startet i grunn helt normalt, sett bort i fra at jeg ikke hadde bur i bilen. Rart.

Etter jobb begynte derimot slitet. Vi var i alle dyrebutikker i hele Gjøvik, og til slutt hadde jeg prøvesittet flere bur enn hva jeg viste fantes. Og min kommentar er at det finnes utrolig mange dumme bur. Jeg fikk meg til slutt et nytt bur, men ærlig talt det er slettes ikke noe fint. Jeg aksepterer det litt mer i dag, men jeg kan ikke si jeg er fornøyd. Jeg har definitivt mine tvil angående dette buret, men men. En ting er fint da, på Lillehammer solgte de samme bur til dobbel pris! Noen blir lurt.

CIMG0888
De endte visst opp med dette buret.
Det blir vel bra, bare jeg får vendt meg litt til det…

Etter mye burmas og annet mas, endte vi opp på hytta! Og det på en torsdag. Livet er herlig! Vi la oss tidlig og sov lenge. Jeg trodde vi skulle på skitur, men nei da, dagen ble brukt på Lillehammer… Tror det var et skår i gleden for resten av følget også. Både at dagen ble tilbrakt der og at jeg måtte være enda mer i det håpløse buret. Etter litt kjøring og bilbytting endte vi opp hjemme hos en hund som het Lotta. Hun var 8 år, og veldig gøyal! Bodde litt på bondelandet, der hun alltid kunne gå løs. Det var ikke så lenge vi fikk lov til å leke, men det var bra så lenge vi fikk lov.

CIMG0892
Lotta er 8 år og nesten like
leken som meg. Tenk på det!!!

En klage har jeg, da. Folka traff visst på Kristin også mens de handlet mat. Og Rex lå i bilen…. UTEN AT JEG FIKK HILSE!!! Jeg håper vi får sjansen snart. Vi lover å sloss litt mindre, altså.

Da vi kom hjem til hytta lekte vi og koste oss mer. Jeg fikk ikke noe forvarsel, men mens vi var ute og lekte så kom det besøk til oss. Oliver, Amanda, Preben, Kristian og Lene. Det var supert. Det hadde vist vært planlagt i lang tid, men siden jeg har hatt fokus på andre ting, ble jeg hoppende glad og veldig overrasket da de kom.

CIMG0902 CIMG0951
På hytta er det heldigvis lov til ørlitt mer enn hjemme. Les: sofa. Herlig!

Siden vi ble ganske mange på hytta har vi vært en god del ute. Jippi! Vi har vært i akebakken både lørdag og søndag. Det er rasende festlig! Jeg hopper etter Oliver og vi boffer rundt akebrettene. Heldigvis ikke så mange andre som aker i den bakken vi er, men det er noen skiløpere til tider. De skal visst videre til en enda større akebakke, kun for ski.

CIMG0912 CIMG0944

Oliver legger seg ned når skiløperne kommer. Jeg står stort sett helt stille. Har fått beskjed om at jeg helst skal sitte, men det gidder jeg ikke. Har generelt ikke giddet å være spesielt lydig i helgen.

CIMG0915 CIMG0926

Vi har gjort masse annet også. Vi har bygget snøhule, snølykt og noen har grillet pølser i hagen! På bål! (Uten at jeg fikk smake 🙁 ) Og så har vi selvsagt slappet av…

CIMG0920 CIMG0924

Jeg har klipt klør i helga og da. De fikk Lene til å gjøre det. Og jeg som trodde hun bare var snill hele tiden…

CIMG0907

Jeg er så glad for at de sier det kommer en påske til i år, om den blir halvparten så fin som denne, er jeg superfornøyd!

TUR

Ut på tur aldri sur! Oki, jeg skjønner ikke helt hva de sier, men jeg skjønner hva som skal skje. Noen ganger reiser en av de uten meg, det er litt bittert. Andre ganger tror jeg vi skal ut å gå, men så skal vi kjøre bil isteden. Det gjør ikke noe, for buret mitt er så flott! Det er så deilig å ligge der i fred å ro, på den fine ullmatten min. Hopper med glede inn i bilen jeg!

Neo i bur i bilen

Men andre ganger, da skal vi ut på spasertur! Det er morsomt. Før vi går ut nå må jeg ha på refleksvest. Den er ikke sånn veldig morsom, men siden det betyr ut på tur, er jeg litt usikker på hvordan jeg skal oppføre meg. Skal jeg velge å gjemme meg for vesten, eller skal jeg bare forte meg å få det over? Stort sett så velger jeg en blanding, legger meg helt rolig enten ved sofaen eller på dørstokken. Og så setter de på vesten, og gleden kan slippes løs! Jeg løper litt rundt, virrer mellom verandadøren og utgangsdøren, for hvem vet hvilken dør vi skal gå ut? For å være på den sikre siden virrer jeg frem og tilbake og gjerne oppom gjestesengen en tur. Sånn for sikkerhetsskyld.

CIMG0736

Men unnskyld meg, hvor lang tid går det an å bruke på å ta på seg uteklær? Jeg skjønner det virkelig ikke. Jeg kan jo ligge en evighet ute i gangen eller trappen, før de i det hele tatt kommer etter. I tillegg har jeg hatt tid til å løpe litt inne først? Jammen er jeg glad jeg slipper det der med å finne noe å ha på meg.

Underveis på tur går jeg ofte løs. Det er gøy! Og noen ganger, dersom jeg ikke får gått løs, da løper pappa og jeg litt frem og tilbake. Det er morsomt det og, selv om han er litt treg. Hehe

Kort fortalt, tur er supert!