Stikkordarkiv: bryllup

Åpent hus!

I forbindelse med vår ekteskapsinngåelse i Miami den 04.04.2008, har vi fått (en del) hint om at flere ønsker å se bilder og kanskje snakke litt om den flotte turen vår. Det ble også tatt noen fine bilder som vi har lyst til å vise frem. Kristian, Lene og ungene kommer selvfølgelig.

hjerter-ringer

Vi har derfor lyst til å invitere alle som vil til et litt kombinert selskap i:

PANORAMAVEGEN 21A, 04.05.2008.

Dette blir avskjedsselskapet i Panoramavegen 21A, en enkel feiring av 50% av brudefolket sine bursdager og ikke minst en markering av bryllupet.

Vi serverer kaffe og kake fra ca 15.00 – ca. 19.00. Kom innom et kvarter eller fire timer… Av hensyn til mengder og slikt, ønsker vi likevel en liten tilbakemelding på hvem som kommer. (Kommentar her, sms, telefon,  eller ganske enkelt en vanlig samtale(!). Alt er tillatt. 🙂 )

Velkomne skal dere være!

Hilsen:
Silje Anette Amlien Enger
Øyvind Enger
Lene Mari Molund Lervold
og Kristian Lervold

(og Neo…)

Vel hjemme!

Da er vi vel hjemme på norsk jord etter en fantastisk ferie i USA. Som nevnt var det hele egentlig et lite skalkesjul for vårt giftemål. Men en ferie sammen med gode venner til "Karibien" er slettes ikke å forakte. 🙂

Kvelden før vi reiste hadde vi derimot en lite hyggelig opplevelse Vi fikk en mail om at hotellet var overbooket og at det ikke var rom for oss i herberget. Oh my gosh! (Vi turte ikke en gang å fortelle dette til Kristian og Lene.) Vel, etter ca. 17 mailer (ikke tull) ordnet det seg heldigvis, og vi ble innlosjert på Hilton Biscayne bay. Dette er nabohotellet til det opprinnelige Marriott Biscayne bay, som vi egentlig ville bo på. Etter to dager var vi innlosjert i hver vår suite, etter at Øyvind og jeg først måtte bo i et king size rom de to første nettene. Et king size rom med utsikt kun over byen, ikke havna… Ikke akseptabelt i det hele tatt…  😉

CIMG3089  CIMG3092 

Vel innkvartert i suiten vår, hadde vi en fantastisk utsikt over byen på den ene siden, Marriott hotellet på andre siden og ikke minst sjøen og havna. Miami port er en veldig travel havn, med masse cruisebåter vi drømmer om å reise med.  Siden vi bodde i suiter, fikk vi upåklagelig service av concierge’n på hotellet og ikke minst bellboy’n som var helt suveren som guide.

CIMG3100  CIMG3102

CIMG3112  CIMG3109
Helt grei utsikt! Og kjekt å ha en arbeidspult(!) og sofagruppe på rommet.

Fortsett å lese Vel hjemme!

VI HAR GIFTET OSS!!!

CIMG3350

Vi reiste til Miami hovedsakelig for å gifte oss. At vi fikk en fantastisk bryllupsreise og ferie samtidig, var veldig flott.

Datoen 04.04.2008 er en spesiell dag for oss, det er på dagen ti år siden vi ble ”sammen”.  Denne datoen ble derfor ”håndplukket”, og vi endte opp i Miami fordi det var en av kirkene som var ledig denne dagen. Alternativet var New York, men de manglet prest med vigselsrett i denne perioden. San Francisco var også et alternativ, men klimaet var litt kjøligere og reisen noe lengre.

Prestene i Miami har vært veldig hjelpsomme og på selveste nyttårsaften fikk vi bekreftelsen på at datoen 04.04 var ledig for oss. Kult!!!

I løpet av ferien var vi innom kirken to ganger før vielsen. Det var ikke nødvendig, men det var veldig fint å ”kjenne” de som jobbet der litt før selve dagen. Vafler fikk vi og. 🙂

Fortsett å lese VI HAR GIFTET OSS!!!

Her er hemmeligheten

Nå som vi er lykkelig gift, kan jeg vel endelig røpe hvordan jeg har klart å holde på kona mi (!) i alle disse år:

Keep a girl
Neida… 🙂

Over til noe helt annet. Vi har jo, som de fleste nå har hørt, hatt litt av en tur til Miami. Jeg tror "referatet" må deles opp i ganske mange deler for vi har opplevd MASSE, MASSE.

Bryllupsbilder etc. kommer veldig snart. (lover) Vi har bare ikke rukket særlig mye annet enn husbygge-koordinering og klesvask etter at vi kom hjem.

Viktig melding. Lytt til radio!

(Skrevet 3. februar 2008)

Dette blogginnlegget skriver jeg lenge før det skal legges ut på nett. Litt for å få med alt som skjer om dagen, derfor kan innlegget være litt foreldet og rart. For ingen tvil om at det hos oss skjer ting i 2008.

Vi er nå på ferietur i Miami, og denne turen er et skalkesjul. Ja da, noen av dere gjettet det, andre håpet kanskje og noen tenkte helt sikkert ikke tanken en gang. Til de av dere som lurer, les morgendagens Oppland Arbeiderblad (05.04.08).

Midt i desember var Øyvind og jeg hos Kristian og Lene, vi inviterte oss selv på medbrakt alt for sterk taco. Nam. Det var for å være eksakt 12. desember. Vi satt der og koste oss og tullet som vanlig. Lene spurte om vi kunne passe Oliver til sommeren.  Tja, vi dro litt på det, og sa at jo da, det kan vi sikkert, men når? Vi fikk vite uken og tja, vi dro vel litt til på det og sa at første uka i august var litt dum ettersom det var 2 uker etter termin. Hehe, gøyale ansiktsutrykk der og det er det sikkert på noen av der nå også! Hehe 🙂

Fortsett å lese Viktig melding. Lytt til radio!

Et kremt fra sjefen

Nok en helt grei helg går mot slutten. Fredag var vi en tur på Raufoss, og skumle Mexxi var også der. Hun er streng altså! Amanda og Preben var oppe, og de andre skulle opp for å si god natt, og jeg tenkte jeg kunne bli med, men kremt kremt… Mexxi voktet trappen så jeg ble nede, hun slapp ikke hvem som helst forbi. Så istedenfor  å lage noe nummer ut av det, ventet jeg nede. Kristian var også nede, så det var jo greit å holde han med selskap. Dumt å etterlate han helt alene…

CIMG2842

Lørdag var litt kjedelig, men det tok seg opp. Vi sov lenge, lekte litt søk i snøen og så bar det rett i bilen. Der ble jeg liggende en stund, før vi ankom Kiellandsgate. Der var det mange stilige folk i svarte dresser og pene kjoler. Tøft! Per Kristian hadde kledd seg ut som pusen, de var skikkelig like. Svarte og hvite begge to. Helt hvorfor vi var der, fikk jeg ikke helt taket på, men ord som vielse, selskap, koselig og overraskende ble sagt utallige ganger. Menneskene mine fikk mye god mat tror jeg, kjøkkenet luktet i alle fall himmelsk! Jeg fikk også ganske mye oppmerksomhet, og litt snadder ble det på meg også, var noen snille onkler der altså!

Fortsett å lese Et kremt fra sjefen

Sommerferie 2007

Da er sommerferien 2/3 ferdig, eller vi har igjen 1/3. Det går så alt for fort! I år er det stort sett hjemmeferie. (Budsjett ferie??) Men deilig er det. Mye tid går med til husplanlegging, men og en del til avslapping.

Vi har ryddet og ordnet litt hjemme, og en uforglemmelig tur til sørlandet har det også blitt. Tusen takk til Kristian og Lene for følget nedover, familien Øiestad for husværet og ikke minst hr. og fru Halvorsen Lervold for et uforglemmelig bryllup, og husvære!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi rakk også å ta turen nedom både Lillesand, Kristiansand og Arendal og i Kristiansand var vi til og med så heldige og fikk sett litt på Beach Volleyball. Tøft!

beach-volley

Egentlig skulle vi vært på hytta nå, men da det fortsatt bare regner, trives vi aller best hjemme. Det har også skjedd noe litt uforutsett i ferien, og da er det greit å ta tak i det. Vi styrer veldig med tomt om dagen, skulle gjerne begynt å grave. Det tar litt tid å få avklart naboens kloakk, men nå tror jeg vi snart har avklart det som trengs, så da må vel gravearbeidene være i gang veldig, veldig snart.

Det andre uforutsette er at vi har fått en GAL hund. Ja da, vi vet han har vært gal tidligere også, men nå har han tatt kaka. Vi merket det onsdag at han har blitt litt «sjefen» her i huset, ingen skal fortelle han hva han skal gjøre nei, i alle fall ikke det han ikke vil. Barnevaktene som hadde han mens vi var på sørlandet ga oss noen hint, og torsdag tok Øyvind opp kampen med Neo. Vi ville at Neo skulle dusje, det ville ikke Neo. Neo ble sint, Øyvind enda sintere og så var det i gang. Jeg tror de brølte like høyt begge to, mulig Øyvind vant den…

Neo vant litt han og, han vant over hånden til Øyvind. Han beit ikke, men tennene laget merker i hendene. Vi plastret som best vi kunne og kom oss på sommerslagerne. Neo ble igjen hjemme, og jeg tror det var greit. Heldigvis for Neo var ikke Halvor hjemme akkurat da…

Vi hamstret plaster og antibac på apoteket, og i pausen på sommerslagerene byttet vi plaster. Var bare så vidt vi fikk lov å gå ut i bilen å gjøre det, en litt maktsyk vakt der ja. Da vi kom hjem fra sommerslagerene var Neo veldig glad. Helt som vanlig og siden har han oppført seg som en engel.

Vi måtte en tur på legevakten fant vi ut, Øyvind var så støl og stiv i høyrearmen. Øyvind fikk en pencilinkur for urent bitt, for sikkerhetsskyld og nye plaster. Stivkrampe trengte han ikke. Vi fikk også veldig ros for at vi hadde vasket sårene så fint! Det var ikke nødvendig å sy eller noe, for sårene var ikke dype. Grunnen til at han var stiv i armen var at han hadde fått en tann i leddkapselen (høres verre ut enn det er). I skrivende stund er sårene på hånden til Øyvind så godt som grodd, og kun to piller igjen av den hestekuren.

Så over til Neo… Hva skal vi gjøre? Han er jo ikke sinna og ikke farlig.. Eller? Mandag skal vi til hundepsykolog. Han skal få se på Neo, og vi regner med at han tester psyken hans og finner ut litt hvordan ståa er. Alternativt kan vi kastrere han, for å finne ut hva som sitter i hode og hva som sitter i testiklene. Vår konklusjon er at Neo er usikker og trengte å teste grenser. De siste dagene har vi hatt en ekstremt lydig hund! Så kanskje, kanskje var det denne fighten som trengtes?

CIMG1439

Vi har i alle fall en hund som fredag sa ett boff da det ringte på og satte seg av seg selv?!? Så noe har tydeligvis gått opp for han de siste dagene…