Stikkordarkiv: blomster

06.07.08

Da var vi endelig i hus, i alle fall er mye i hus. For tre dager siden sov vi her (i huset) for første gang, og vi synes datoen må være perfekt! 06.07.08, kunne vi bare sagt kl. 09.10 også, men vi var her kanskje da også, så dette ble kult! Tusen takk til alle gode flyttesjauere, (ingen nevnt, ingen glemt) uten dere hadde vi ikke kommet i mål.

Jeg sitter nå godt plassert på min nye ”sjeselong” og ser ut over vår rene pene stue. Til og med noen flotte blomster har tatt turen inn hit! Wow! Dette ble bra! Tusen takk igjen, tenk å få hjelp til å vaske og bære alt mulig, og så til og med få blomster av sjauerene når de kommer på besøk, egentlig vi som skulle kjøpt blomster til alle sammen.

Mangler bare ei god bok...    

Litt småplukk gjenstår før vi kan legge oss helt til rette. Det blir praktisk å få vaskemaskin og ventilator, og så gleder jeg meg enormt til isbitene er klare fra fryseren! I løpet av uken tror jeg nok dette er helt realistisk. Klart, litt jobb med utpakking av pappesker gjenstår også, men pytt, tviler på at tingene går noe sted før vi tar tak…  Heldigvis ingen hast!