Stikkordarkiv: bleier

Noen juletanker

Krans

Nå nærmer det seg advent med stormskritt. Julegata ble åpnet søndag, det gikk visst fint selv om vi ikke var der.

Jeg føler vi slipper rundvask før jul i år, den ble liksom unnagjort i sommer. Selv om vi ikke skal vaskerundt er det mer enn nok å ta tak i før høytiden setter inn. Dagene går som vanlig skrekkelig fort og Amelia har blitt så stor. I dag klarte hun å forflytte seg av matta, men det var nok ikke spesielt bevist, men likevel.. Det betyr vel at vi må ta et skikkelig tak for å barnesikre huset vårt. Grinder og sterke magneter tror jeg gjør susen i førsteomgang. Kontaktene er etter hva jeg har forstått barnesikret av seg selv. For å forklare hvor stor hun har blitt kan vi bare fortelle at vi har vært og gjort innkjøp av bleier i størrelse 4…. Og vi som startet med store 1’er bleier!

Fortsett å lese Noen juletanker

Hvor blir tiden av?!

Tiden flyr og snuppa vår er allerede to uker, og fem dager… Jøje meg. Tiden etter hun kom til verden har gått veldig fort, og på en måte virker det som om hun har vært her bestandig.  Nå går tingene mye lettere. Vi klarer å skifte bleier, både libero, pampers og tøybleier.  Vi har løst mysterier om hvordan få på klær, kneppe rett og ikke  minst riktig rekkefølge på hode armer og ben.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Fortsett å lese Hvor blir tiden av?!