Stikkordarkiv: Bente

En liten oppdatering fra damene i huset..

image

I dag har vi vært på kino med Ellen, Sivert, Bente, Jonathan, Lene og Ina.

Amelia og jeg våknet som vanlig i dag tidlig, og alt virket helt normalt. Hun ville ikke sove før vi skulle gå, så jeg må si jeg var veldig optimistisk på at dette skulle gå fint og hun sove igjennom hele Mamma Mia, men den gang ei.

image

Vi gikk ca 11.30 (film start 12.00), og ankom kinoen rundt 11.40 Da vi gikk inn døra på kinoen våknet snuppa. Hun koste seg i vogna omtrent til vi kom inn i salen, da satte hun i gang. Ina, Jonathan og Sivert tok livet litt mer med ro og koste seg i vognene sine. To av de fikk matpauser, men forholdt seg i ro. Vår Amelia derimot likte seg ikke på kino, og skrek og survet derfor store deler av filmen. Filmen varer til orientering i litt over 1.5 time, og mesteparten av tiden gikk jeg ut og inn før jeg til slutt kapitulerte og forlot salen for godt.

Fortsett å lese En liten oppdatering fra damene i huset..

Tara, vår nye nabo.

I flere måneder har vi hørt om denne fantastiske Engelsk Setter-valpen som snart skulle ankomme rett over gangen i Panoramaveien. Bente har besøkt oppdretteren hver helg og gjerne et par kvelder i uka og. Endelig er hun altså her og Neo (og vi andre) har selvfølgelig hilst på henne.

CIMG2273   CIMG2261

Kjempesøt liten jente full av energi. Neo drøyer nok et par måneder før han sier fra at han ikke liker å bli bokset i nesa. Hun er jo bare en liten valp enda. (og han var minst like plagsom selv…) 🙂

CIMG2285   CIMG2283

Ryktene skal ha det til at hun allerede har blitt med på tur til Knapphaugen. Det tok vel Neo 6 måneder for han orket å tenke på slik en langtur…

Takk for meg…

Heisann, da har jeg vært på bybesøk! Og det har totalt sett vært fint, men nå begynner jeg å glede meg til å komme hjem. Ikke for det, jeg har vært så heldig at jeg har fått med sengen min på ferie, og det er behagelig, da vet jeg hvor jeg skal sove og hvor jeg kan slappe av når jeg vil det. Et skikkelig behagelig og kjent hvilested. Men jeg savner livet mitt litt.

Første kvelden her var litt tøff. Jeg ble hentet ganske sent på kvelden, plassert i reiseburet mitt og før jeg rakk noe særlig mer ble jeg dusjet. Hrmf… Det skal sies at jeg fikk masse oppmerksomhet av det. Børsting og enda mer børsting. Og litt kosing. Grunnen til at jeg måtte dusje var vist at jeg måtte freshe meg opp litt for og få draget på noen av byguttene. Og jada, hehe jeg har fått litt draget på Charm. 😉

CIMG0838 CIMG0862

Huset mitt ble plassert ganske midt i stuen, like ved ovnen. Å, så deilig. Jeg liker meg der. Det er et teppe over også, for å få det så lunt som mulig. Jeg har full oversikt likevel, så det er fint å være meg. Jeg har funnet roen i huset mitt nesten hver natt. Det var en natt, natt til onsdag, som jeg ikke klarte det, og da fikk jeg låne matta til Neo. Men det var bare den ene natten.

Lørdag var vi og gikk en tur i byen, de trodde jeg ville like det. Og jo da, det var greit nok. Men jeg ble litt sliten av at Neo stresset sånn. Skjønner ikke hvorfor han stresset slik, det var da ikke så stort.. Men men. Kanskje han ønsket å vise meg hvor mye fint han har rundt seg også, siden han vet jeg har det så fint hjemme hos meg. Ikke vet jeg.

CIMG0847 CIMG0850

Søndag fikk vi besøk av en som heter Ruben, og så gikk vi på tur med han. Og underveis traff vi Bente og Bonnie, så det var litt av et følge inne i skogen her. Men det var en fin tur, hvor det ikke var båndtvang. OG det likte jeg. Det er så deilig å få gå i sitt eget tempo.

CIMG0857 CIMG0860

Mandag var jeg med Neo og Øyvind på jobb. Det var veldig koselig. Jeg fikk låne huset Neo har på jobben, og koste meg der. På ettermiddagen gikk vi en lang tur i snøen. Synes selv det gikk veldig fint, med tanke på hvor korte bein jeg har og hvor mye snø som lå midt i vegen. Det var litt slitsomt, for både Neo og jeg måtte ha bånd, og vi ble ikke enige med Silje om hvilket tempo eller hvilken veg vi skulle gå. Da vi kom hjem var det deilig å hvile foran ovnen igjen.

CIMG0861

Tirsdag var vi hjemme nesten hele dagen. Med unntak av en lang tur midt på dagen. Neo, Silje og jeg gikk en ganske lang tur. Neo måtte gå i bånd mens jeg fikk gå en god del løs. Deilig. Skjønner ikke helt hva han tuller med, men han overhører det når noen roper på han. Og derfor blir de sinte på han. Jeg blir litt nervøs, men skjønner fort at det ikke er meg de maser på likevel. Jeg synes det er greiest å oppføre meg slik at alle er fornøyde jeg, det er da ikke noe koselig med sure og sinte mennesker. Men han er vel litt annerledes laget enn meg da.

Onsdag var vi med på jobb igjen. Det var like fint som sist. Kanskje litt morsommere for det kom så masse mennesker innom. Og disse kunne jeg boffe på. Neo er snill og hjelper meg. Silje var borte den kvelden så vi gikk tur uten henne.

En kveld vi var ute og måkte snø møtte vi en skummel mann, jeg boffet skikkelig på han, men tror jeg dreit meg litt ut for det var ikke postmannen, det var en som bodde her. Men hallo! Hvordan kunne jeg vite det? Men mannen var snill, han klappet meg og snakket med meg likevel. Takk og lov at han ikke ble sinna, det ville jeg ikke likt.

Torsdag gikk vi en tur sammen alle sammen, og det var koselig. Litt kjipt at jeg har fått mensen i dag. Jeg fikk ikke lov til å gå løs. Enda jeg lovet å være lydig, men de sa at det var mitt eget beste. Ikke deg vi ikke stoler på, det er slike gale hannhunder. Og det kjøper jeg. Tror ikke det er noe særlig å bli alenemor på nåværende tidspunkt. For sikkerhetsskyld ligger jeg en del i buret mitt. Neo bryr seg egentlig ikke om at jeg har mensen, men de stoler ikke helt på det. Så setter tross alt pris på at de beskytter meg.

CIMG0854 CIMG0841

Da jeg kom, turte jeg ikke spise noe annet enn min egen mat. Men nå har jeg funnet ut at Neo sin mat er veldig god den og. Han mener min er god, så vi har byttet på litt. Noen har forsøkt å nekte oss, men vi er til tider de aller lureste. Jeg har virkelig falt for et margbein som ligger på gulvet her. Det er nesten slik at jeg håper det blir med meg hjem. Det er jo så kjekt å ha noe å tygge på. Det setter jeg virkelig pris på. Jeg har også fått lov til å ligge litt på fanget i stolene her, og jeg har tatt meg en frihet til å hoppe opp på egenhånd også. Måtte passe på en lue som lå der, for jeg har glemt bamsen min hjemme.

Nå er det bare en dag igjen til jeg skal hjem, og jeg ser frem til å møte familien min igjen. Jeg kommer nok likevel til å savne dagene på jobb og turene sammen med Neo om kvelden. Men borte bra, hjemme best!