Stikkordarkiv: 17. mai

17. mai (og is) er vi så glad i…

Her er noen bilder fra den store dagen. Flagg, barnehagetog, pølse, ballonger, trehjuls-sykling, grilling og is med familie og venner. Hva mer kan man ønske seg? En perfekt dag.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det er vår i luften!

Da er det endelig vår i luften. Vi er helt sikre på at det er vår fordi:

  • hestehovNeo røyter
  • Snøen er borte (i alle fall nesten 🙂 )
  • Silje er forkjølet
  • Naboene har plantet uteblomster
  • 17. mai er forbi
  • Det er lettere å stå opp om morgenen og vanskeligere å legge seg om kvelden fordi det er så lyst!

Vi har hatt et hektisk halvår, med husbygging, giftemål og forsøk på å selge leiligheten. Den er dessverre ikke solgt enda, så denne gangen er det vår tur til å sitte på pinebenken men slik er det nå en gang bare i dagens marked, men plutselig er det vel vår tur. 🙂 Nå skal det sies at leiligheten har ikke ligget ute for salg spesielt lenge, men lenge nok til at vi kunne fått inn bud…. Mange bud! Ietterpåklokskapenslys tenker vi litt på at vi burde solgt i fjor høst…. Hehe Da hadde vi hatt hele vinteren på oss og alt ville sikkert vært avklart nå. Praktiske ting som hvor vi skulle bodd imellomtiden etc. etc lar vi som etterpåbedrevitere bare bli liggende ubesvart.

Fortsett å lese Det er vår i luften!

17. mai

17. mai er en spennende dag!

16. mai var det dusjing og børsting. Må jo pynte seg til nasjonaldagen.
17. mai våknet vi til overskyet vær. Typisk. Men vi pyntet oss, med dress, bunad og sløyfe. Vi ble veldig fine, det synes vi i alle fall selv.

2006_17_mai.jpg

Dagen startet med barnetog. Det var masse folk og biler, så tok litt lang tid å komme seg til byen, men det gikk. Vi var så heldige at vi fikk låne Frøydis sin parkeringsplass, så da slapp vi bruke tid på å lete etter det i alle fall. Barnetoget så vi isammen med mange kjente. Det var ikke bare bare å være nybadet og pyntet hund, for alle andre var jo også så veldig pynta… Ingen som egentlig ville hilse, i alle fall ikke leke. Ikke veldig mange andre hunder ute heller.

Da barnetoget endelig kom var det veldig spennende. Det første korpset som gikk forbi oss brukte bare trommene sine, det var utrolig spennende! Skulle gjerne lekt litt med de… Så kom det masse mennesker som hastet forbi, det ble rett og slett litt kjedelig å se på. Toget gikk veldig fort, kanskje ikke så rart siden det øsregnet… Men det kom et korps til, og de spilte med mange instrumenter.. Det var litt skummelt for en hund, men likevel fryktelig spennende! Skulle gjerne undersøkt de litt nærmere.

Etter barnetoget gikk vi litt i byen, møtte igjen toget en gang men da var det bare kjedelig. Vi hadde tenkt oss innom Gjøvik gård en tur også, men det var det så mange andre som hadde tenkt og at vi droppet hele prosjektet.
Etter endt bytur slappet Neo av litt i bilen, før 2xgrilling stor for tur! Gøy!

Alt i alt er 17. mai en veldig koselig, slitsom og travel dag! Både for to og firbente!