Stikkordarkiv: Øyvind

Laaaaangt hår

Amelia hadde masse svart hår da hun ble født. Dette forsvant ganske så fort, spesielt fra issen så jeg tror hun hermet etter Øyvind og Ruben. Sikkert fordi hun synes de var de kuleste!  Nå har håret i nakken blitt såpass langt at det er på sin plass med musefletter (minus flettingen).

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Sommerferie 2007

Da er sommerferien 2/3 ferdig, eller vi har igjen 1/3. Det går så alt for fort! I år er det stort sett hjemmeferie. (Budsjett ferie??) Men deilig er det. Mye tid går med til husplanlegging, men og en del til avslapping.

Vi har ryddet og ordnet litt hjemme, og en uforglemmelig tur til sørlandet har det også blitt. Tusen takk til Kristian og Lene for følget nedover, familien Øiestad for husværet og ikke minst hr. og fru Halvorsen Lervold for et uforglemmelig bryllup, og husvære!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi rakk også å ta turen nedom både Lillesand, Kristiansand og Arendal og i Kristiansand var vi til og med så heldige og fikk sett litt på Beach Volleyball. Tøft!

beach-volley

Egentlig skulle vi vært på hytta nå, men da det fortsatt bare regner, trives vi aller best hjemme. Det har også skjedd noe litt uforutsett i ferien, og da er det greit å ta tak i det. Vi styrer veldig med tomt om dagen, skulle gjerne begynt å grave. Det tar litt tid å få avklart naboens kloakk, men nå tror jeg vi snart har avklart det som trengs, så da må vel gravearbeidene være i gang veldig, veldig snart.

Det andre uforutsette er at vi har fått en GAL hund. Ja da, vi vet han har vært gal tidligere også, men nå har han tatt kaka. Vi merket det onsdag at han har blitt litt «sjefen» her i huset, ingen skal fortelle han hva han skal gjøre nei, i alle fall ikke det han ikke vil. Barnevaktene som hadde han mens vi var på sørlandet ga oss noen hint, og torsdag tok Øyvind opp kampen med Neo. Vi ville at Neo skulle dusje, det ville ikke Neo. Neo ble sint, Øyvind enda sintere og så var det i gang. Jeg tror de brølte like høyt begge to, mulig Øyvind vant den…

Neo vant litt han og, han vant over hånden til Øyvind. Han beit ikke, men tennene laget merker i hendene. Vi plastret som best vi kunne og kom oss på sommerslagerne. Neo ble igjen hjemme, og jeg tror det var greit. Heldigvis for Neo var ikke Halvor hjemme akkurat da…

Vi hamstret plaster og antibac på apoteket, og i pausen på sommerslagerene byttet vi plaster. Var bare så vidt vi fikk lov å gå ut i bilen å gjøre det, en litt maktsyk vakt der ja. Da vi kom hjem fra sommerslagerene var Neo veldig glad. Helt som vanlig og siden har han oppført seg som en engel.

Vi måtte en tur på legevakten fant vi ut, Øyvind var så støl og stiv i høyrearmen. Øyvind fikk en pencilinkur for urent bitt, for sikkerhetsskyld og nye plaster. Stivkrampe trengte han ikke. Vi fikk også veldig ros for at vi hadde vasket sårene så fint! Det var ikke nødvendig å sy eller noe, for sårene var ikke dype. Grunnen til at han var stiv i armen var at han hadde fått en tann i leddkapselen (høres verre ut enn det er). I skrivende stund er sårene på hånden til Øyvind så godt som grodd, og kun to piller igjen av den hestekuren.

Så over til Neo… Hva skal vi gjøre? Han er jo ikke sinna og ikke farlig.. Eller? Mandag skal vi til hundepsykolog. Han skal få se på Neo, og vi regner med at han tester psyken hans og finner ut litt hvordan ståa er. Alternativt kan vi kastrere han, for å finne ut hva som sitter i hode og hva som sitter i testiklene. Vår konklusjon er at Neo er usikker og trengte å teste grenser. De siste dagene har vi hatt en ekstremt lydig hund! Så kanskje, kanskje var det denne fighten som trengtes?

CIMG1439

Vi har i alle fall en hund som fredag sa ett boff da det ringte på og satte seg av seg selv?!? Så noe har tydeligvis gått opp for han de siste dagene…