Middag

Ja da, vi jentene er alene hjemme og er endelig kommet inn døra etter en lang torsdag, sånn i påvente av LANGHELG. Oh lykke! Så er det dette med mat da, vi hadde tre ting til middag. TRE ting. Det var potetmos, brun saus og kjøttboller. Kjøttboller ble valgt foran kjøttkaker (medisterkaker om du pirker….). Grønnsaker var flaut, totalt fraværende, da jeg ikke orket krangle om inntaket.  Men, jeg spiste alle tre tingene, og savnet grønnsaker sånn til orientering. Amelia spiste litt potetmos (fremgang) og kjøttboller. Hun valgte brun saus, fikk velge mellom det og spaghetti saus, men det viser seg at hun liker vist ikke. noen av delene. Christine, hun spiser potetmos og brun saus, evt motsatt… men altså.  Det positive er at de begge likte potetmosen!

1 thought on “Middag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *