Planen

Planen er så god! Fantastisk god, i alle fall inne i hodet mitt….

Øyvind skal få seg kontor. Og møbleringen er godt i gang inne i hodet mitt. Dessverre bryr Øyvind seg akkurat nok til at jeg ikke har helt frie tøyler, men og akkurat for lite til å kose seg med å titte sammen med meg.

Jeg fant et nydelig skrivebord fra IKEA, og kommentaren ble noe som dette: gå og legg deg, jeg skal ikke jobbe på 1700 tallet heller. Så får vi se da, hvilke århundre vi lander i… Siste ord er ikke sagt i denne saken på lenge enda. Og det vi vet er vel at gulvet blir hvitt og veggene grå???!!’ 🙂

I mens dette planlegges så planlegger jeg litt mer rundt om kring, og høsten er her og jeg trenger lys!

20131007-230149.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *