5 år og nesten 3 måneder

… med vognbarn, og vognepoken nærmer seg slutten. Noen «få» barnevogner har vi hatt gleden av å bli kjent med, og det har vært gøy! Men nå med vongperioden på hell, har jeg tenkt på at det er andre ting å interessere seg for. Og hva passer vel da bedre enn å se seg rundt hjemme, på dette 5 år gamle (nye) huset. Vi er vist ikke helt i mål med ting og tang, og noen ting endrer en synet på etter hvert.

Fliser over kjøkkenbenken, her tok det oss 3 år og vel så det før vi fikk fliser over benken i Panoramavegen. Her har det nå tatt 5 år og nesten 3 måneder. Jeg er glad for at vi ikke kjøpte fliser da vi flyttet inn her, for da tror jeg vi hadde endt opp med en glassplate eller noe.  Nå ønsker jeg meg disse (bildet er lånt fra en eller annen på nettet, og jeg beklager at jeg ikke husker hvor, men altså) NYDELIGE subway/urban fliser med hvite fuger og fasett slipte kanter….

subway-tile-bathroom-ideas-urban-collection-DSC_2509_white-featured

Jepp, det er noe å ønske seg til jul. For nå nærmer det seg jul, om 2 måneder åpner vi 3. luka i kalenderen! Og vips er det våren 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *