Kjøkkenbord

Jeg har ønsket meg kjøkkenbord lenge. Ca 4,5 år… Da vi bygget mente vi (eller var det jeg?!) det holdt lenge med et bord og BARLØSNING.

Barløsning er sikkert smart for større unger, men snurrende krakker høyt over bakken er ikke bestandig like vellykket.

Det er vellykket om en tenker sånn at ungene sitter i alle fall på plassen sin til de er ferdige med å spise. De kommer jo nemlig ikke ned uten hjelp… MEN DE KOMMER JO OPP!!!!! Derfor blir det mange løft. Koselig ville det jo vært om vi kunne sittet der sammen og, da det andre bordet er fylt med perler. Men med kun to krakker, to unger og litt begrenset plass, blir jeg stående. Eller var det gående og spise?!

Jeg har løst problemet mitt, i alle fall midlertidig. Mini-kjøkkenbord er på plass. Spent på hva Øyvind og jentene synes…

20130929-233214.jpg

Og prisen på dette flotte, lille bordet?! En kjøretur til Eina, en bøtte med varmt vann, litt såpe, og godt selskap! Ja, og takk for maten! Tusen takk, pappa og Brit! Note to self: det kan være smart å ta vare på ganske mye!

Nok interiør blogging på en stund nå kanskje… Vi har forresten hatt en koselig helg 🙂

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

2 thoughts on “Kjøkkenbord”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *