Gruble gruble

Jeg tror ikke jeg har godt av å være alene hjemme…. Så  kom deg hjem Øyvind (…eller send koden på kortet :P)!

sofabohus

Bildet er «lånt» fra Bohus, og sofaen heter Saturday. Ganske «snill» pris på den også, om en kan si det om en sofa. Jeg lurer på om denne kunne vært fin i stua vår, om vi hadde løst oppbevaring av servise etc et annet sted… Bordet på bildet er jo ganske fint det også.

Og så kunne vi kanskje satt inn igjen en fin vedovn, og jeg sikler som vanlig på litt av hvert. Hadde jeg bare blitt enig med meg selv om stil og plassering…. Ja, og deg da Øyvind, du må jo også bli enig med meg 🙂

contura_790k_736x367

Contura har mange fine ovner, og jeg liker denne litt smale modellen… Hvit og svart! Bildet er lånt fra Contura.eu

Så da gjenstår det bare å male gulvene lyse og veggene grå!  For å løse dette stadige problemet med mine gode ideer reiser jeg og jentene en tur på jobben min nå 😉 Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *