Togtur

På lørdag informerte Amelia om at hun ønsket seg en tog tur, med overnatting til Oslo. Det ble ingen togtur på henne søndag, men det ble togtur på meg mandag.

Snille mammaen min kjørte meg til Moelv, for at jeg skulle få direkte tog, og ikke riktig så tidlig avreise. Vi har hatt samme opplegg en gang tidligere, og det gikk fint. Denne gangen ble det litt mer stress enn som så.

Turen til Moelv gikk upåklagelig. Vi hadde god tid og livet var fint, men litt trøtte og kalde. 8 grader er ikke sommerlig! Det var for ordensskyld 10 grader på Gjøvik.

Toget tøffet og durte i veg mot Oslo. Rett før Oslo S stoppet toget, og der ble vi stående. Toget hadde på ett eller annet vis klart å dra med seg kjøreledningen. Det varte og rakk, klokka tikket fort, og nå er jeg ca 1,5 time etter planen!

Så i dag har jeg blitt evakuert fra et tog og over på et annet, grei opplevelse så lenge det ikke lå en mer skummel hendelse til grunn 🙂

20130610-091759.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *