Bare sånn for ordenskyld….

GODT NYTT ÅR!!

 

Bloggen har som det meste andre blitt krafitg nedprioritert i 2012 (i 2012 også, får man vel for ordensskyld legge til). Jeg mener bestemt en av grunnene er dårlig datautstyr 😉 Nei da, men det er vel litt sånn alt til sin tid.

Poenget mitt med bloggen er ikke kun rosa-blogger, men rett og slett en kjekk minnebok. En slags dagbok. Planen er jo ikke akkurat å bli like kjent som Anne Franks dagbok, men at vi skal kunne se tilbake og huske litt mer hva det er vi faktisk har bedrevet med.

Til alle dere som sendte julekort til oss, tusen takk for koselige ord, forseggjorte kort og ikke minst nydelige bilder av vakre barn. Ja da, søte hunder og katter også, og ikke minst, blide glade voksne. En koselig tradisjon jeg i alle fall setter pris på.

Julen har gått fort, i år også. Vi har fått med oss mye, kost oss med familie og gode venner. Tusen takk for alle gavene vi fikk også, mange av de er alt tatt i bruk. Og noen er sikkert spist opp….

Jeg har funnet meg et nyttårsforsett også. Eller, jeg burde sikkert ha mer enn ett, men ved å velge ett, så tenker jeg det kan være mulig å holde det gående en liten stund. Jeg skal forsøke å være litt mer sosial i hverdagen. Leve litt mer i nuet på en måte… Så får vi se hvordan det går.

Til ettertanke så synes jeg 2012 ble et innholdsrikt år, med glade dager, triste dager, fine dager og feriedager, både med og uten barn.

Håper vi sees snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *