Tikk-Takk…..

En uke her og en uke der. Jeg er tydeligvis i godt selskap for de pleier å gå veldig fort disse ukene. Men jeg må si at dagene kjennes litt lengre her i Sandefjord, for jeg har ekstremt god tid. Jeg rekker mye, synes jeg selv. Jeg har trent, vært på sminkekurs (!!!) og jobbet litt (gankse mye…) og ikke minst tror jeg at jeg har sett mer på tv på noen få dager enn jeg har gjort siste året! Jøje meg… Eller det er helt feil, jeg har bare ungått alt som har med Disney og fotball å gjøre, og prioritert andre ting, og til min store overraskelse går det mye annet på tv også!

IMG_1223[1]

 

Likevel må jeg si at det er litt hjemlengsel når en skal være borte, alene. Det er liksom ikke så gøy å være ute på tur, alene. Ingen å dele det man ser og opplever med. Men, det er kanskje litt viktg å savne av og til også?!

 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *