Sandefjord calling!

Ukene går, dagene går og vips så er det vår. I skrivende stund sitter jeg i Sandefjord. Hadde kanskje trodd (håpet) det skulle være litt mer vår her, slik at jeg fikk en smak av vår før jeg reiser hjem på fredag. Likevel, heldigvis kanskje, er det samme vær her som hjemme, men litt mindre snø, det skal de ha. Faktisk en del mindre snø…. På toget ned så jeg til og med noen som sjanset på converse sko, tror ikke det er tingen hjemme riktig enda.

Soloppgang på Gjøvik
Soloppgang på Gjøvik

Men, det er jo fint hjemme også da. Borte bra, hjemme best?!

Må forresten benytte anlednigen til å «skryte» litt av hotellet jeg bor på her i Sandefjord, de serverer kveldsmat! Deilig for en ensom sjel på tur. Men tusen takk til gode kollegaer i Sandefjord som passer på meg også etter arbeidstid!

Kveldsmat (middag) på hotellet!
Kveldsmat (middag) på hotellet!

Takk for maten!

 

3 thoughts on “Sandefjord calling!”

  1. Jeg har jevnlig brukt Converse i hele vinter. Det har gått helt fint og Jeg har ikke vært syk 🙂

    1. hm, da har du enten forede converse eller så har det vært så kaldt og tørt at det ikke har vært noe problem 😉 eller, du går veldig lite…. Men ååå, det blir mer og mer vår her for hver dag. I dag var det STORE vanndammer i gaten og skikkelig klissete ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *