Helg!

Åh, forrige helg var veldig koselig med aking, ski og grilling. Jeg gleder meg til å komme hjem til ny helg, med nye muligheter for aking, ski og grilling!

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Og jeg gleder meg til en ny helg, kanskje kan vi denne gangen grille i akebakken? Og få en like fin skitur som forrige helg? Grunnen til at det ikke er bilde av Amelia på ski er rett og slett at jenta gikk fra meg! Og akebakketuren lørdag blåste oss inn til innendørs spising, men hva gjorde det? Vi koste oss likevel.

Nå… Tusen takk for meg Sandefjord, plutselig tilbake???!!!????

 

 

1 thought on “Helg!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *