Vi lever…

om vi bare husker det 😉

 

Dagen i dag har gått i ett, men det har vært en koselig dag. En såkalt fri dag, pga planleggingsdag i barnehagen. Vi startet dagen med barne-tv, telefon, frokost, et par mailer, handling, nye telefoner, tur på posten, enda en telefon, jakt på tørkestativ, besøk, lunsj, enda en mail, mer barnetv, legoklosser utover gulvet, glade barn, må svare på mail, sinte barn, trøtte barn, sms, og sultne barn. Og så var det tid for middag, en tur bort på jobb, jobbe litt, ordne det jeg skulle, kjeftet litt, klaget litt (ikke på ungene…),  komme hjem, spise kveldsmat, to telefoner til, tran, danse litt, oppdage at Amelia har ny yndlingssang, hun og Iben sin,  pusse tenner, pysj på, lese bok, synge nattasang, kos, enda en natta kos. Forberede morgen dagen. Frykt for kaos og ikke nok kunnskap. Eh, glemte legge til at ungene sovnet i vår seng (i dag også…) de liker vist å ligge sammen… Greit nok, så lenge de sover, så jeg får gjort det jeg må…  Hva nå? Nistepakker, sekkpakking, utstyrspakking, får vi alt ut i bilen i dag?  Dusje og forhåpentligvis litt søvn før i morgen tidlig 😉 Eh, og jeg, jeg får ligge på sofaen, sengen min er opptatt…  Japp, og bilder, jeg har bilder, men bare ikke akkurat nå.

 

Men vi lever altså, i alle fall vi som ikke ligger i telt på Elverum….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *