Dating og sånn

Oj… I kveld har Amelia vært på sin første «date», dog med anstand 🙂 Sivert og Amelia har sett Madagaskar, og jeg tror det var veldig stort. Gleder meg til referat i morgen, for nå, nå er det NATTA! Og all ære til kavaleren, han hentet damen hjemme her og fulgte henne til døra etter filmen. Gode manerer, fortsett med dette!

3 thoughts on “Dating og sånn”

  1. Stor stas! Sivert er litt usikker på om de fortsatt er kjæreter, siden Amelia ikke vil dele ut nattakoser 😉 Men så kom han på at både han og Amelia har mange andre kjærester, og da går det visst bra… Takk for lånet av date!

  2. Hihi, takk selv! Men altså, Amelia er opplært til at man skal være litt tilbakeholden på første daten vettu 😉

    Og Bente, ja det er stas når gutta ringer og ber en med på kino. Selv om mamma’r og pappa’r må trå til litt som sekretær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *